Aanvullende diensten

Wij merken steeds vaker dat onze opdrachtgevers niet enkel op zoek zijn naar een goede makelaar, maar naar een vertrouwenspersoon. Iemand die een verbindende factor kan zijn voor de dienstverlening waar naar onze opdrachtgevers op zoek zijn. Denk aan een verhuisservice, een bouwkundig adviseur en/of een aannemer etc. Om die reden zijn wij met Easie een aantal samenwerkingen aangegaan met bedrijven waar wij een goede relatie mee hebben opgebouwd de afgelopen jaren.

Wij zijn ervan overtuigd dat je bij deze bedrijven in goede handen bent als het gaat over ieders expertise. Wij brengen jullie graag in contact, maar behouden het recht op terugkoppeling en de klanttevredenheid per lead. Zo blijven wij in-control over de kwaliteit van de verschillende samenwerkingen.

Freek Hypotheek

Een goed hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente. Freek Hypotheek is volledig onafhankelijk. Zij vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. Ze nemen jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen hiervoor als uitgangspunt. Zo vinden ze een hypotheek die bij je inkomen en je nieuwe huis past. Freek Hypotheek zorgt voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu, maar ook later. Meer weten? www.freekhypotheek.nl

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Brabantse Verhuiscentrale

Verhuizen is een aangrijpende gebeurtenis. De stap om een huis te kopen kan al best groot zijn! Wanneer je een huis hebt gekocht komen er allemaal dingen op je af. Dan is het fijn als er een aantal dingen voor je worden geregeld, zodat jij zonder zorgen naar je nieuwe huis kunt gaan! Vanaf nu bieden wij de mogelijkheid aan om je verhuizing te laten regelen door De Brabantse Verhuiscentrale.

Voorafgaand aan de definitieve verkoop van jouw huis worden er foto’s gemaakt en wordt er natuurlijk een brochure opgemaakt. Om te zorgen dat jouw woning hier helemaal klaar voor is kan BVC geheel gratis een opslagunit neer kunnen zetten, waar je eventueel ‘overtollige’ spullen in kunt opslaan. Door de samenwerking met vb&t Makelaars kan BVC je deze service bieden waarbij je in de 1e maand een half tarief betaald! Zo is je huis pas echt klaar voor de verkoop!

Uiteraard is het mogelijk om de opslagunit langer te gebruiken. Tevens zijn er binnen BVC vele mogelijkheden m.b.t. opslag.

Meer lezen over de mogelijkheden? Kijk dan op de website van BVC of vraag het aan je makelaar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Perfect Bouwexperts

Bij het (ver)kopen van een huis is het verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Door het aangaan van de samenwerking met Perfect Bouwexperts met de onderdelen Perfect bouwbegeleiding en Perfect Goedgekeurd wonen kunnen wij diensten leveren rondom het bouwen/begeleiden/sturen/keuren e.d. van zowel bestaande bouw als nieuwbouw! Door de bundeling en koppeling van deze specialismen biedt Perfect Bouwexperts een breed, gevarieerd en ervaren kennisplatform.

Dus wil jij goed gekeurd wonen? Wij bieden je nu deze mogelijkheid. Meer lezen over Perfect Bouwexperts? Kijk dan hier.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Move & Rent

Move&Rent en vb&t Makelaars geloven allebei in maatwerk. Het overtreffen van de verwachtingen is de sleutel tot klanttevredenheid. Vind de woning van jouw droom en richt deze in met het meubilair dat je mooi vindt!

Jouw slimme & duurzame oplossing

Wist je dat er in Europa jaarlijks 10,5 miljoen ton meubels worden geproduceerd en slechts 10% wordt hergebruikt en gerecycled? De tijd van hyperconsumptie is voorbij, we moeten anders en verantwoord consumeren. Daarom werken vb&t Makelaars en Move&Rent samen om jou de beste en meest duurzame meubelverhuurservice aan te bieden. Selecteer je meubels, kies je contractduur en Move&Rent zorgt voor de rest.

Move&Rent biedt:

  • Alleen nieuwe meubels;
  • Flexibel huur contract;
  • All-inclusive service: levering, montage, installatie en retour;
  • Duurzame impact: we geven meubels een tweede leven en zetten ons in voor zero waste.

Meer weten? www.moveandrent.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP