De laatste kavels beschikbaar!

Berlaer bouwkavels, Helmond

Nog enkele bouwkavels te koop!.

Stap binnen op Berlaer
Kwetterende vogels, de geur van vers gras en prachtige robuuste bomen afgewisseld met nieuw groen. Welkom op Berlaer. Berlaer is dé uitgelezen plek om tot rust te komen. Een plek waar woondromen tot leven komen. Berlaer inspireert. Elke dag weer. Wanneer u de poort opent van uw fraaie landhuis en weet: ik ben thuis.

Open de deuren naar uw woondroom
Een droomhuis ziet er voor iedereen anders uit. De één fantaseert over een penthouse in het centrum van de stad terwijl de ander wegdroomt bij een villa in het groen.
Hoe zit dat bij u? Waar denkt u aan als u door uw oogharen kijkt?
Ziet u uw (klein)kinderen al springen op de trampoline achter in de tuin? Of is het het zwembad waar u bij wegdroomt? Of wilt u liever grote tuinfeesten organiseren voor familie, vrienden en collega’s?
Wie kiest voor een woning in Berlaer, kiest voor keuzevrijheid. Al uw woondromen kunnen hier werkelijkheid worden. Niets is onmogelijk. U bepaalt de grootte van het kavel en de woning, de ligging van het huis ten opzichte van de tuin en uiteraard de indeling. Ook qua architectuur is er heel veel mogelijk.
Met kavels van 1.085 tot zelfs 2.252 vierkante meter heeft u (letterlijk en figuurlijk) de ruimte om uw dromen uit te laten komen.

Deze kavels zijn verdeeld in 2 clusters te weten Wonen met Allure (van minimaal 500 m2 tot maximaal 700 m2) en Wonen met Grandeur (van minimaal 1002 m2 tot maximaal 2252 m2). Alle kavels van Wonen met Allure zijn reeds verkocht.

Kavels met Grandeur
Middenin Berlaer verrijzen binnenkort prachtige, exclusieve villa’s met ieder hun eigen, unieke uitstraling. Wie kiest voor een Grandeur kavel, kiest voor ruimte. Met kavels van minimaal 1.000 vierkante meter heeft u alle ruimte om uw droomwoning te realiseren zonder daarbij in te boeten op uw buitenruimte. Gaat u voor een strakke tuin, kiest u voor een parkachtige omgeving of wordt het meer bosrijk? De keuze is aan u!

Features
Status
In progress
Price
€ 421,053.- to € 878,787.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan