2+

Bontekoestraat Venray, Venray

16 huurappartementen aan de Bontekoestraat en Eindstraat in Venray

Op woensdag 13 september van 16:00 tot 17:30 en woensdag 20 september van 16:00 tot 17:30 uur is er een open huis waar je natuurlijk van harte welkom bent!

De verhuur is gestart op 8 september en de inschrijfperiode loopt tot en met maandag 25 september 09:00 uur. Mocht je interesse hebben vraag dan het inschrijfformulier op en mail dit samen met de gevraagde documenten voor 25 september 09:00 uur. Op vrijdag 2 oktober vindt de toewijzing plaats.

Ben je opzoek naar een betaalbare huurwoning? Dan ben je bij Bontekoestraat aan het juiste adres.

Project Bontekoestraat biedt voor elk wat wils. Zo is er 1 grondgebonden woning, 15 appartementen (onderverdeeld in 7 beneden- en bovenwoningen en 4 maisonnettes).

De grootte van de woningen varieert van 45m2 tot 68m2 en elke woning wordt verhuurd mét een eigen parkeerplaats en aparte berging en liggen op steenworp afstand van het centrum van Venray en andere voorzieningen.

De huurwoningen zijn uiteraard zeer duurzaam én hoogwaardig afgewerkt met een luxe keuken met inbouwapparatuur en moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens beschikt elke woning over vloerverwarming

De verwachte oplevering is november 2023. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een nieuwe, duurzame woning op een fantastische locatie.

Ben je geïnteresseerd in een huurwoning in project Bontekoestraat ? Neem dan snel contact op!

De huurprijs is exclusief de verplichte huur van van een parkeerplaats en berging van € 70,- per maand.

Features
Status
in preparation
Price
€ 800.- to € 1,030.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan