4+

De Admiraal, Amsterdam

De Admiraal is met zijn 14 verdiepingen het hoogste gebouw van het blok en ligt aan de Jan Kisstraat. De eerste 9 verdiepingen bestaan uit huurappartementen, verdieping 10 t/m 14 zijn koopappartementen. Dankzij de grote glazen ramen hebben alle woningen een prachtige lichtinval. Het kopergroene beton geeft De Admiraal een bijzondere uitstraling. Letterlijk om de hoek bevindt zich Restaurant Roest, waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje. Maar op je eigen balkon is het ook goed vertoeven!

In dit gebouw kun je kiezen uit 61 huurappartementen. Van compact wonen op 50 m² tot ruim wonen op 112 m² in een twee- of driekamerwoning. Alle keukens zijn afgewerkt met een zwart composiet aanrechtblad en A-merk inbouwapparatuur. Op het dak van het gebouw bevinden zich zonnepanelen welke zijn aangesloten op de 8 appartementen op de 9e verdieping van het gebouw. Daarmee dragen we een steentje bij aan een beter milieu én vallen de kosten voor (vloer)verwarming en warm water lager uit. Alle woningen hebben een balkon waar je met voldoende privacy kan genieten van de rust. Buren ontmoeten? Dat doe je in de gemeenschappelijke binnentuin!

De ligging is ideaal: zo de stad in, zo de stad uit. Sinds 2018 is er een start gemaakt met de ontwikkeling om van Oostenburg een geweldige plek te maken om te wonen. De eerste bewoners wonen al met veel plezier op deze plek, maar ook voor jou is er nog ruimte.

Op de projectwebsite hurenopoostenburg.nl vindt je uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden, een overzicht met veelgestelde vragen en natuurlijk de mogelijkheid om je in te schrijven.

Ga je mee on the move op Oostenburg? Schrijf je dan nu in op hurenopoostenburg.nl

Features
Status
In progress
Price
€ 1,100.- to € 1,985.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan