040 269 69 49
Over 50 years of experience Rated 9.2 on Funda
Verkoop gestart! Prijzen vanaf EUR 371.000 v.o.n.

Hooghe Heer - Meerhoven, Eindhoven

45 apartments

De verkoop van het project Hooghe Heer is gestart, op de projectwebsite www.hoogheheer.nl vindt u alle informatie over het project. U kunt zich inschrijven voor het project tot maandag 1 maart 2021 9.00 uur.

Voor de toekomstige Heer of Dame van Hooghe Heer is er een luxueuze penthouse van 205 m2 beschikbaar! Gelegen op de bovenste verdieping heb je een majestueus uitzicht over het groene landschap. Het dubbele balkon geeft genoeg mogelijkheden voor buiten dineren én loungen, en met twee badkamers is er altijd plaats voor hooggeëerde gasten. Er is de mogelijkheid tot aankoop van twee parkeerplaatsen in een overdekte garage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Reinders de projectmakelaar, via nieuwbouw@vbtmakelaars.nl of telefonisch 088-5454645.

Hooghe Heer – Meerhoven De Hooghe Heer is gelegen in de wijk Meerrijk in het hart van Meerhoven. Meerhoven is een ambitieus vinexplan nabij Eindhoven, ingeklemd tussen Veldhoven en Eindhoven Airport waarbij het compacte centrum Meerrijk met een ‘groene long’ aangesloten wordt op de bestaande natuur in de omgeving. Midden in het groen wordt het nieuwbouwplan Hooghe Heer ontwikkeld. In dit statige complex van 15 verdiepingen hoog komen 45 appartementen beschikbaar voor de verkoop. Ligging: zowel het park als winkels voor de dagelijkse voorzieningen liggen op loopafstand. Denk hierbij aan een gezondheidscentrum, tand- en huisarts, sportschool, basisschool en kinderopvang. Met het openbaar vervoer, de auto of de fiets ben je binnen no time in het centrum van Eindhoven.Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab. De Appartementen De Hooghe Heer wordt 15 verdiepingen hoog, met 5 verschillende woningtypes. Alle appartementen hebben een eigen berging; Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats. Alle 3 en 4 kamer appartementen zijn voorzien van een riant balkon. Verwarming wordt geleverd door een lokale warmtekrachtcentrale. Alles bij de hand voor alle dagelijkse boodschappen heeft Winkelcentrum Meerhoven drie grote supermarkten: Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Tevens vind je er een bakker, een cafetaria/restaurant en diverse winkels voor huishoudelijke artikelen en mode. Bij Primera kun je terecht voor je postzaken. Belangstelling in Hooghe Heer? Neem contact op met ons via 088-5454645!

Features
Status
for sale
Price
Vanaf EUR 371.000 v.o.n.
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact about this plan