5+

Huren in Next, Eindhoven

Huren in NEXT

NEXT is een stoer en high end wooncomplex, dat bestaat uit 3 woontorens met in totaal 23 verdiepingen. In het gebouw vind je 158 appartementen, waarvan 99 in de vrije sector huur. De huurwoningen hebben een oppervlakte van circa 65 tot 109 m2. Je kunt kiezen uit 1 of 2 slaapkamers. Alle appartementen hebben een buitenruimte. En op de gezamenlijke daktuin kun je jouw buren ontmoeten, onder het genot van een hapje of drankje.

Omgeving

Strijp-S, ooit het industriële hart van Eindhoven. Grotendeels gevormd door Philips, dat hier in 1916 zijn eerste fabriek vestigde. Het was de opmaat naar een imposant bedrijventerrein dat ook wel ‘de verboden stad’ werd genoemd. Tenslotte mochten enkel Philips-medewerkers de ‘heilige grond’ betreden. Nadat Philips vertrok veranderde het terrein langzaam in de bruisende hotspot van nu. Met hippe horecazaken, luxe woningen, creatieve werkplekken en kick-ass evenementenlocaties. Dat alles op slechts 5 minuten fietsen van het centrum, pal naast het treinstation en met snelweg A2 om de hoek. Reizen van of naar Strijp-S? Sweet & simple!

Features
Status
rented out
Price
€ 1,033.- to € 1,550.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan