3+

The Minister, Rijswijk

Nu te huur!

Zie jij jezelf al wonen in de schitterende moderne woontoren The Minister in Rijswijk met alles om de hoek en Den Haag, Delft en Rotterdam dichtbij? The Minister opent zijn deuren voor iedereen die een volgende stap in zijn leven wil zetten.

Er is keuze uit 156 tweekamerappartementen, waarvan ook tweekamer 'specials' met een slaapkamer ensuite en 64 driekamerappartementen. De tweekamerappartementen zijn er in 7 types, met oppervlaktes variërend van 67 m2 tot en met 77 m2. De driekamerappartementen worden uitgevoerd in één type van 93 m2. Voor ieder wat wils, allemaal met dezelfde hoogwaardige uitstraling.

De huurprijzen variëren van € 965,- tot € 1.350,- p.m. (excl. servicekosten van € 65,-).

Alle appartementen beschikken over een royale buitenruimte en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Alle voordelen op een rij;
- Bogaard Stadscentrum naast de deur
- Duurzaam en hoogwaardig afgewerkte appartementen (instapklaar)
- Met luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur
- Uitstekend bereikbaar dankzij diverse uitvalswegen en OV
- Parkeren op eigen terrein (met laadvoorzieningen)
- Alle appartementen beschikken over een buitenruimte: terras of balkon

Om in aanmerking te komen voor een appartement, dien je te voldoen aan de huurvoorwaarden. Benieuwd? Lees dan de huurvoorwaarden bij downloads op de projectwebsite

Op loopafstand van The Minister vind je Bogaard Stadscentrum voor al je dagelijkse boodschappen. Voor andere zaken ben je met de auto zo op de snelwegen A4, A12 en A13 en rij je in slechts 15 minuten naar Rotterdam The Hague Airport. Maar ook de bus en tram stoppen om de hoek bij Station Rijswijk. Vanaf The Minister bereik je Den Haag, Delft of Rotterdam met gemak! Meer weten?

Aanmelden
Heb je belangstelling voor een nieuwbouwappartement in The Minister? Schrijf je dan in via de projectwebsite: hurenintheminister.nl

Features
Status
rented out
Price
€ 965.- to € 1,350.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan