2+

Vuurvlinderhof, Eindhoven

De bouw is gestart!

Op de huidige locatie - Vuurvogel 25 in Blixembosch - Eindhoven - staat nu nog een school. In de directe nabijheid van deze school is een park gesitueerd, hetgeen deze locatie ideaal maakt voor gezinnen. De school zal gesloopt worden, en op deze locatie zullen 14 grotere grondgebonden woningen gerealiseerd worden. Enkele woningen zijn voorzien van een garage op eigen terrein. Iedere woning beschikt over een parkeerplaats en een berging.

De woningen zullen uitgerust worden met de nieuwste technologie op het gebied van energie, duurzaamheid en natuurlijk wooncomfort. Deze woningen zijn de nieuwe standaard op het gebied van comfort en duurzaam omgaan met de omgeving. De woningen zullen voorzien worden van een flink isolatiepakket, zonnepanelen en de nieuwste materialen en technologie op het gebied van hergebruik van warmte.

Op de projectwebsite Vuurvlinderhof.nl is meer informatie beschikbaar over het plan en is de mogelijkheid om je in te schrijven.

Features
Status
sold
Price
€ 480,000.- to € 625,000.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan