Woon Heerlijk Hazenwinkel fase II, Helmond

Binnenkort in verkoop: Woon Heerlijk Hazenwinkel fase II

Dit nieuwe stukje Brandevoort biedt ruimte en rust voor iedereen. Van jong tot oud kan in deze idyllische buurt heerlijk wonen. De ruim opgezette bomenlanen nodigen uit om lekker te gaan fietsen of om een ontspannende wandeling te maken. Kinderen kunnen zich uitleven op één van de vele speelpleintjes die Woon Heerlijk Hazenwinkel straks bezit.

Woon Heerlijk Hazenwinkel fase II

Fase I van Woon Heerlijk Hazenwinkel is reeds in verkoop. Bijna alle woningen zijn verkocht dus het is tijd voor fase II. Ook deze nieuwe buurt krijgt overwegend witte huizen met prachtige trap- en tuitgevels. Met voor elke woning een ruime voor- en achtertuin. Woon jij straks heerlijk in Hazenwinkel? Bekijk hieronder de woontypen: gaat de voorkeur uit naar een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning, een tussenwoning of een vrijstaand huis? We zien jouw interesse(s) graag tegemoet!

Wordt het een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning, een tussenwoning of een vrijstaand huis? Waar in Woon Heerlijk Hazenwinkel II gaat jouw voorkeur naar uit?

Start verkoop
Vind je het inmiddels heerlijk om bezig te zijn met jouw toekomst in Woon Heerlijk Hazenwinkel II? Schrijf je dan in op de website woonheerlijkhazenwinkel.nl we houden je middels nieuwsbrieven op de hoogte. De verkoop start naar verwachting in de zomer van 2022.

Features
Status
in preparation
Price
n.n.b.
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan