040 269 69 49
Over 50 years of experience Rated 9.2 on Funda
58+

Samuel Morsestraat 3

5223 BB 's-Hertogenbosch

4 KAMER APPARTEMENT MET BALKON GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING AAN HET PALEISKWARTIER

Het appartement is gelegen direct nabij het Centraal Station, op loopafstand van het Bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch en op korte afstand van de diverse uitvalswegen.
Het Paleiskwartier, een wijk die zich kenmerkt door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafés, restaurants, fitnesscentra, winkels, supermarkt, paleisbrug, bioscoop en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals het Gement, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Begane grond
Centraal entree/hal met trappenhuis en toegang tot de privé berging in het souterrain met een doorgang naar de binnentuin. Er is geen lift aanwezig.

Eerste verdieping
Entree/hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de bijzonder ruime doorzonwoonkamer met grote ramen aan weerszijden. De gesloten keuken is ruim bemeten en hier bevindt zich een eenvoudig keukenblok, een bergkast en middels een deur is het balkon te bereiken, welke gelegen is aan de fraai aangelegde en rustige binnentuin van het complex. Verder beschikt het appartement over 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van een douche en een wastafel.

Algemeen:
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
- Eigen CV HR combi ketel voor warm water en verwarming .
- Waterverbruik is inbegrepen in servicekosten.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij OWK notarissen te Vught.
- Koper zal rekening dienen te houden met renovatiekosten.
- Eigen ruime berging in het souterrain met elektra;
- Gezonde en actieve VvE met servicekosten van € 119,17 per maand;
- Parkeren is mogelijk met een parkeervergunning van circa € 40,- per jaar die direct beschikbaar is of bezoekerskaarten tegen laag tarief.

Build
Object type
Apartment
New / existing
Existing construction
Year of construction
1957
Roof type
Flat
Surfaces and capacity
Living area
82 m²
External storage space
13 m²
Volume
265 m²
Status
Available
Asking price
€ 295.000,-
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Get in touch with us