Drie Prinsessen - hoekappartement

Nu in verhuur, oplevering medio juli 2023, 30 duurzame huurappartementen!
Op een prachtige en bijzondere locatie in de wijk Waterdonken in Breda vind je drie riante appartementencomplexen waar je aangenaam kunt vertoeven. Het complex aan de linkerzijde bestaat uit appartementen die zijn bestemd voor de verhuur. Je vindt deze huurappartementen verspreid over de eerste tot en met de zesde verdieping en ze hebben allemaal een grootte van circa 69m2.

Je vind hier alles wat je nodig hebt om van dit appartement een echt thuis te maken. Iedere woning heeft een woonkamer met een open keuken en inbouwapparatuur, twee fraaie slaapkamers, een complete badkamer en een separaat toilet. Ieder appartement beschikt daarnaast over een royaal balkon en berging welke is gelegen in het souterrain. De appartementen zijn gelegen in een duurzaam complex met een goede isolatie, stadsverwarming en een mechanisch ventilatiesysteem.

Voor zowel starters, kleine gezinnen en 50-plussers is dit bij uitstek een ideale plek om te wonen. Je hebt hier een goede mix tussen rust en de bruisende levendigheid van de stad. Vanuit je appartement heb je een vrij uitzicht tot aan Geertruidenberg en aan de andere zijde van het blok springt de historische binnenstad van Breda meteen in het oog. Met de fiets ben je binnen een kwartiertje in het centrum van Breda.

Interesse? Vraag informatie op bij het Verhuurteam of schrijf je in op de projectwebsite Hurenindrieprinsessen.

Features
Hide full description...
€ 998.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact about this plan