Mortgages

Waarom onafhankelijk hypotheekadvies?

Een goed hypotheekadvies is meer dan alleen over rente. Freek Hypotheek is volledig onafhankelijk. Zij vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. Ze nemen jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen hiervoor als uitgangspunt. Zo vinden ze een hypotheek die bij je inkomen en je nieuwe huis past. Freek Hypotheek zorgt voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu, maar ook later.

Huis kopen? Dan zorgt Freek voor je hypotheek

Jouw wensen veranderen. Je houdt zelf graag de regie en wilt gemakkelijk hypothecair advies inwinnen. Op het moment dat het jou uitkomt én bij een vakkundig persoon. In plaats van een loket verwacht je een oprechte, persoonlijke houding van je hypotheekadviseur. Iemand die snel duidelijkheid geeft over de mogelijkheden voor jouw hypotheek.

Hypotheken: Freek doet het anders

Een goed hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente. Freek Hypotheek is volledig onafhankelijk. Zij vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. Ze nemen jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen hiervoor als uitgangspunt. Zo vinden ze een hypotheek die bij je inkomen en je nieuwe huis past. Freek Hypotheek zorgt voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu, maar ook later.

Speuren op huizensites, daadwerkelijk woningen gaan bekijken: net zolang totdat je dat ene mooie huis gevonden hebt. En dan komt onherroepelijk het moment dat je naar de financiën moet gaan kijken. Maar waar begin je?

En hoe zorg je ervoor dat je hypotheek ook na het afsluiten ervan up-to-date blijft? Freek begeleidt huizenkopers vanaf de eerste oriënterende stappen online tot aan de laatste aflossingsverplichting. Vriendelijk en persoonlijk. Dat betekent dat Freek gedurende de hele looptijd van de hypotheek actief contact houdt met haar klanten. En dat is een geheel nieuwe aanpak in de wereld van hypotheken.

Online en persoonlijk

Wij zijn Freek, een hypotheekadviseur die écht blijft zorgen voor hypotheken van onze relaties. Wij bieden online én offline hoogwaardige persoonlijke service. Snel. Gemakkelijk. Eenvoudig.

Freek staat je gedurende 30 jaar met raad en daad bij. In je zoektocht naar een woning, bij het vinden van de juiste financiering van jouw droomhuis én bij het volledig aflossen van jouw hypotheek.

Arrange an appointment