News Anne Fleur Kolthof 31 mei 2023

Meubels & apparatuur: huur- óf koopservice

Samen bundelen we onze krachten, want nadat de koopakte of huurovereenkomst is getekend wordt er een woning opgeleverd. Je nieuwe plek wil je natuurlijk he-le-maal naar jouw wens inrichten.

Je herkent het vast wel: je bezoekt een meubelzaak waarbij de gekozen meubels niet op voorraad zijn én dat betekent een wachttijd van weken. Soms wil je eerst een interieurstijl uitproberen? Of je hebt geen tijd om meubels te kopen en wenst dit liever online te regelen. In dat geval adviseren wij je gebruik te maken van de verhuur- en koopservice van Move&Rent. 

Vul direct het aanvraagformulier in!

Interieurpakketten 

Je kunt je eigen interieurpakket kiezen: denk aan een huiselijke, Scandinavische look óf een industriële look & feel in je woning met gave accenten. Jij kiest welke kamer je in wenst te richten of dit nou de speelkamer, slaapkamer of woonkamer betreft. 

Wist jij dat je - in totaliteit plusminus 600 items - ook kunt combineren? Denk aan een was-droogcombinatie met een comfortabele bank. Of een hele speelkamer, maar ook een koffiezetapparaat voor in je keuken? Allemaal mogelijk!

Tevens kun je een vrijblijvend advies opvragen en wordt er gericht op basis van je budget meegekeken. Dat noemen wij pas service! 

vb&t vs Move&Rent.png

Behaal jij de voordelen?

Wij sommen de voordelen voor je op: 

  • Stressvrij: advies, montage, installatie, onderhoud en retour

  • Financieel gunstig: maandelijkse betalingsregeling 

  • Laat je inspireren door moodboards én maak je keuze

  • Goed voor het milieu: duurzaamheid staat hoog in het vaandel en recyclebaar 

  • Flexibel combineren: maatwerk waarbij je zelf materiaalsoorten en kleuren uitkiezen 

Meubels afgestemd op jouw woning 

Met een bezorging van 5 dagen per week is het wel zo fijn als je meubelpakket tijdig wordt geleverd. Welk pakket en hoe groot is natuurlijk afhankelijk van wat voor type woning je hebt. Ben je gaan wonen in een studio? Een tweekamer appartement of eengezinswoning?

Circulaire economie 

Draag bij aan een betere wereld door je meubels te recyclen. Na jouw contract krijgen ze namelijk weer een nieuw leven. Hiermee recyclen we de meubels óf we laten ze hergebruiken wanneer je een huurovereenkomst afsluit. 

Inclusief extra service & montage

De montage van de meubels zit bij de prijs inbegrepen, maar ook de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties. Tevens is Move&Rent 5 werkdagen per week telefonisch te bereiken (ma t/m vr) om al jouw vragen te beantwoorden. 

vb&t vs Move&Rent.jpg

Verhuur- en koopservice van meubels 

Er is altijd wel wat te vinden wat bij jouw smaak past. Ontdek de wereld van meubels die jouw leven een stuk makkelijker maken: of je nu op zoek bent naar fauteuils, tafels, stoelen, bureaus en banken. Er zijn diverse pakketten opgemaakt, waardoor je verzekerd bent van een totale kamerinrichting. 

Financieel voordelig: meubels en apparaten

Zo heb je al een koffiezetapparaat voor 5 euro per maand en een wasmachine vanaf 30 euro per maand. Heb je liever een hoekbank? Denk dan aan tarieven vanaf 20 euro per maand. Bekijk je liever zelf de overzichten van hun assortiment? Klik dan hier.

vb&t Makelaars 

Met ons grootschalige aanbod aan nieuwbouwprojecten, maar ook aanbod op het gebied van bestaande bouw, willen we een extra service aanbieden aan zowel onze huurders als onze kopers. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze kopers nog beter bedienen en voelt het als een groter totaalpakket wat we hen aan kunnen bieden. 

Vul direct het aanvraagformulier in!

terug naar overzicht

Our customers rate us 9 out of 10!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.
Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Create a search profile