News Elise Hees 7 juni 2022

Yvanka Sharma: Een spin in het web

Mijn naam is Yvanka Sharma en ik ben sinds februari 2022 werkzaam als Hospitality Manager bij vb&t Nieuwbouwmakelaars.

Wanneer mensen vragen hebben over een van onze huur- of koopprojecten is het een grote kans dat ik hen te woord sta. Wij streven ernaar de reactie snelheid kort te houden en iedereen met een dosis vriendelijkheid te behandelen. Momenteel ben ik in de avonduren bezig met een opleiding tot makelaar, dus de keuze om bij vb&t Nieuwbouwmakelaars aan de slag te gaan was snel gemaakt. Ik houd er van om mensen te kunnen helpen en de diversiteit van de mensen die ik spreek vind ik erg interessant.

Onze afdeling werkt met verschillende platformen, zoals Eye-Move, Effytool en OSRE om onze consumenten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eye-Move wordt gebruikt voor onze planning en hier zijn de meeste nieuwbouwprojecten in te vinden. Het systeem is gelinkt aan zowel onze eigen website als Funda, waardoor je op één centrale plek alles kan inregelen en dit automatisch doorgelinkt wordt. Een ander systeem welke wordt gebruikt voor het verhuren en verkopen van nieuwbouwwoningen is: OSRE, hier zijn de overige projecten in terug te vinden. Via dit systeem wordt het gehele verhuur- en/of verkoopproces vanaf de eerste stap tot het eindresultaat bijgehouden.

Naast dat ik graag mensen te woord sta, heb ik nog diverse andere werkzaamheden waar ik verder voor verantwoordelijk ben. Deze voer ik uit via het platform Effytool. Via Effytool bied ik koopaktes en aannemingsovereenkomsten aan ter ondertekening aan zowel de koper als aannemer en opdrachtgever. Via dit systeem verstuur ik ook factureren naar onze opdrachtgevers.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor onze marketing, bijvoorbeeld het plaatsen van Social media berichten op diverse socialmediakanalen. Hier delen wij het actuele aanbod en alle nieuwtjes met betrekking tot nieuwbouw. Woningzoekenden worden ook op de hoogte gehouden van het aanbod middels de nieuwsbrief welke iedere maand wordt verstuurd.

In een notendop ondersteun ik de afdeling waar nodig. Samen met het gehele team doen wij iedere dag met veel plezier ons uiterste best om de nieuwbouwafdeling als een geoliede machine te laten lopen!

terug naar overzicht

Our customers rate us 9 out of 10!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.
Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Create a search profile