Akkerhof, Waalre

Nu in de verkoop - Akkerhof Waalre!
U kunt zich tot en met 7 juni inschrijven op de projectwebsite akkerhofwaalre .nl

In Waalre geniet u van dorpse gezelligheid en profiteert u tegelijk van alle stadse voorzieningen die u maar kunt wensen. Binnen 20 minuten staat u immers in hartje Eindhoven. Nog dichter bij huis vindt u uitstekende scholen, verschillende sportclubs en een bruisend verenigingsleven. En voor uw dagelijkse boodschappen wandelt u in 10 minuten naar winkelcentrum den Hof.

Dankzij de bakker, slager, viswinkel en supermarkt blijft uw koelkast goed gevuld. Akkerhof Waalre is tot slot een uitstekende uitvalsbasis voor forensen. U rijdt in 5 minuten naar de A2 en grote werkgevers zoals ASML, de High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum liggen op fietsafstand. Eigenlijk kunt u het niet beter treffen.

Akkerhof Waalre wordt gebouwd met het oog op de toekomst. Elke woning is uitstekend geïsoleerd, losgekoppeld van het gasnetwerk en uitgerust met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Hierdoor voldoet uw woning aan de BENG-norm en leeft u vrijwel energieneutraal. Rondom het project treft u bovendien verschillende groenstroken, een beschut hofje, meerdere natuurgebieden en alle stadse voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel leven. Kortom: de Akkerhof Waalre biedt alles wat u mag verwachten van een modern nieuwbouwproject.

Aan het einde van de nieuwe Houtzagerij straat treft u de twee grootste woningen van het project. Bent u een fervent tuinier? Dan kunt u zich helemaal uitleven op het perceel van Houtzagerij 2, met een totale oppervlakte van 328 m2. Met de binnenruimte zit het ook helemaal goed. U beschikt namelijk over een gebruiksoppervlak van circa 136 m2 en een garage van ruim 18 m2.

Ruilt u graag een stuk van uw tuin in voor meer woonoppervlak? Dan spreekt Houtzagerij 4 u zeker aan. U krijgt namelijk een gebruiksoppervlak van circa 145 m2 en garage van 16 m2. En met een perceeloppervlak 242 m2 blijft er meer dan genoeg buitenruimte over. Uiteraard zijn beide woningen uitstekend geïsoleerd, losgekoppeld van het gasnetwerk en voorzien van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en een eigen parkeerplaats. Wat wilt u nog meer?

Features
Status
In progress
Price
€ 519.000,- tot € 635.000,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan