Bakermat, Eindhoven

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Gevels met kinderlijke lijnen, afgeronde kozijnen, en een bijzonder vormgegeven trappenhuis dat gezien mag worden.

Last but not least: de in het oog springende "goud gele gevel" - wat fijn klinkt met een zachte G - glanst je tegemoet als je Eindhoven binnenrijdt.

Hiermee wordt De Bakermat zeker een stijlicoon!

Er wordt gebouwd aan 235 vrije sector huurappartementen, 122 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en commerciële ruimtes op de begane grond. Heb je zelf geen auto? Geen probleem, er komen 9 deelauto's voor de bewoners van Bakermat en E-bikes voor de sportievelingen. Je huurt een luxe appartement met een complete keuken, een comfortabele badkamer en een gezamenlijke binnentuin. En met oppervlakten tussen 54 en 103 m² groot is er altijd wel een appartement dat bij jou past! Naar verwachting is het complex in Q2 2022 gereed.

Interesse? schrijf je nu in via hurenindebakermat.nl

Kenmerken
Status
in voorbereiding
Prijs
n.n.b.
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan