040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda

Blok E, Eindhoven

18 appartementen

Een unieke monumentale locatie in het hartje van het zeer geliefde Philipsdorp waar het voormalig ‘Prijtkerkje’ heeft gestaan. Gelegen op loopafstand van het centrum, waar het leven je tegemoet bruist. Geniet van gemak en gezelligheid in een rustig complex van 18 appartementen.

Hier kun je je terug trekken in alle rust terwijl de stad en alle gemakken die zij bied binnen handbereik liggen. Ontdek de Brabantse kroegen die bulken van de gezelligheid of de pittoreske boetiekjes en kunstzinnigheid die Strijp brengt.

18 appartementen die een hoogwaardig afwerkingsniveau hebben. Er is werkelijk overal aan gedacht. Zo heeft bijvoorbeeld de vloerverwarming tevens een functie om ook te koelen waardoor dat jij straks heerlijk zal slapen tijdens de zwoele zomer nachten.

Alle appartementen zijn instap klaar, voorzien van een PVC vloer, wandafwerking en luxaflex, je hoeft alleen je meubels nog binnen te zetten

Door de bodemwarmtepomp die voorzien is van 150 Liter zijn deze woningen bijzonder energie efficiënt.

Alle woningen van project Blok E Eindhoven zijn verhuurd. Interesse in nieuwbouw? Schrijf je in voor toekomstig aanbod! En blijf op de hoogte.

Kenmerken
Status
verhuurd
Prijs
vanaf €995,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact over dit plan