Californië, Haarlem

120 appartementen

Wordt dit jouw nieuwe plek?

Het stadsdeelcentrum Schalkwijk in Haarlem biedt ‘werelds wonen’ met de bouw van 120 vrije sector huurappartementen. De appartementen bieden ieder voldoende ruimte met 2 of 3 kamers, een keuken met inbouwapparatuur, een comfortabele badkamer met inloopdouche en elk appartement heeft een eigen balkon of terras. De WKO- installatie zorgt voor vloerverwarming en koeling. Alle appartementen zijn gasloos en de daken worden voorzien van zonnepanelen.

Met op de begane grond een supermarkt en kleine winkels en een gezamenlijke daktuin op het dak van deze commerciële ruimtes kan je extra genieten van deze nieuwe woonplek ‘Californië’. De zorginstelling Philadelphia heeft 36 appartementen in hetzelfde gebouw met een eigen entree.
De huurprijzen voor de appartementen variëren van €820,- tot €1360,- p.m. en bieden ieder een woonoppervlakte tussen de 46 en 129 m2.

De prognose oplevering is zomer 2021.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite hurenincalifornie.

Kenmerken
Status
In uitvoering
Prijs
€ 820,- tot € 1.360,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan