5+
Verhuur in volle gang!

Centre Ville , Helmond

Centre Ville - 16 huurappartementen in Helmond

Welkom in Centre Ville!
Rustig én centraal wonen in Helmond? Dat kan in Centre Ville! De woontoren Centre Ville is als onderdeel van de Quatres Villes gebouwd in 1995. Oorspronkelijk waren dit kantoorpanden, nu is Centre Ville getransformeerd naar luxe woonappartementen. Het wooncomplex ligt op een unieke locatie, op enkele minuten lopen van het station en stadscentrum. De woontoren met stijlvol gevelbeeld bestaat uit 16 appartementen (variërend van ruim 88m² tot 102m²). Per woonlaag bevinden zich 4 appartementen die bereikbaar zijn via de lift of het trappenhuis.

In de buurt
Het centrum van Helmond staat bekend om zijn indrukwekkende kasteel, mooie tentoonstellingen en bijzondere monumenten. Ook op cultureel vlak zit je goed met bijvoorbeeld Theater Speelhuis; de prachtige, monumentale kerk die is verbouwd tot dé culturele hotspot van de stad – waarbij veel oude details intact zijn gelaten. Volgens locals de must-see van Helmond. Ook zijn er tal van leuke terrasjes op de Markt of aan het water. En wat denk je van de Cacaofabriek, genieten van een heerlijk diner en aansluitend een mooie film kijken?

Locatie
Het appartementencomplex Centre Ville is gelegen op een ideale locatie in Helmond. Op loopafstand van het centrum en het centraal station en toch heerlijk rustig met volop privacy rondom je appartement! Doordat Centre Ville op loopafstand van het centrum is, sta je binnen enkele minuten midden in de gezelligheid. Maar ook loop je zo naar het centraal station en neem je de trein of bus naar familie of werk, en ben je in enkele minuten in het centrum van Eindhoven.

Toekomstgericht en duurzaam wonen
Duurzaam wonen staat in Centre Ville centraal. De appartementen zijn voorzien van een gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Het gebouw is goed geïsoleerd, mede door HR++ glas. De geïnstalleerde ketels zijn zuinig, en de stroom in de algemene ruimtes wordt voorzien door zonnepanelen op het dak. Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk ingedeeld en daarmee zeker ook geschikt voor senioren of mindervaliden.

Parkeren
Je beschikt over jouw eigen parkeerplaats voor de auto, met de mogelijkheid om een elektrische auto op te laden. Voor bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid op en naast het terrein. Voor de fietsgebruikers is er een aparte buitenberging, ook geschikt voor het opladen van elektrische fietsen. De fietsenberging is enkel toegankelijk voor bewoners van Centre Ville.

Veiligheid en privacy
Rondom de appartementen bevindt zich een strook van met aandacht samengestelde beplanting met een groenblijvende basis. Het gehele terrein is afgesloten met een hekwerk welke van beide kanten toegankelijk is. Met de intercominstallatie kan je gemakkelijk bezoekers toelaten. De centrale voordeur en de auto-poort zijn open te maken met een elektrische toegangssleutel.

Oplevering
Centre Ville is nog in transformatie en zal naar verwachting in eind Q3 2021 worden opgeleverd. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend. Bouwen is een ingewikkeld proces en een vertraging behoort tot de risico’s van het vak. Uiteindelijk wordt de definitieve datum ca. zes weken voor oplevering vastgesteld. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Interesse of vragen? Neem contact op met de afdeling nieuwbouw van vb&t makelaars op tel. 088-5454645 of nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

Bekijk de website van Centre Ville op centreville-helmond.nl

Kenmerken
Status
In uitvoering
Prijs
€ 950,- tot € 1.300,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan