13+

De Nieuwe Sint Jacob, Amsterdam

Start verhuur
De verhuur van het project De Nieuwe Sint Jacob in Amsterdam is gestart. Het is mogelijk om u in te schrijven via de projectwebsite: denieuwesintjacob. nl.

De Nieuwe Sint Jacob
In De Nieuwe Sint Jacob woont u op een bijzondere locatie, namelijk pal tegenover Artis in Amsterdam. Deze plek, met haar roemrijke geschiedenis, bood ooit de ruimte aan het R.K. Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob. En nu ontstaat hier een comfortabele en veilige woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een prachtige binnentuin, woont u hier aan een groene oase van rust. Maar toch in het bruisende stadsleven van onze hoofdstad Amsterdam. In De Nieuwe Sint Jacob komen 305 luxe vrije sector huurappartementen en 20 stadswoningen beschikbaar.

Wooncomfort, voor nu en later
Een modern, luxe huurappartement in hartje Amsterdam, met goede zorg binnen handbereik. Dat is wat wonen in De Nieuwe Sint Jacob zo bijzonder maakt. Een plek waar u van een hoge mate van wooncomfort geniet. En mocht er in de toekomst een zorgbehoefte ontstaan, kan er door de aanwezigheid van een zorgaanbieder op de locatie op ingespeeld worden zonder drastische wijzigingen in uw woonsituatie. Zo woont u zelfstandig en zorgeloos, met een breed pakket van diensten beschikbaar. Een fijne gedachte dat verhuizen niet meer nodig is!

Aanbod & informatie
Op de projectwebsite denieuwesintjacob.nl vindt u uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen. Helemaal prettig is dat u alles op u gemak kunt bekijken en met video instructies uitleg kunt ontvangen over het (online) verhuur- en inschrijvingsproces.
Uiteraard staan wij u ook graag te woord.

Features
Status
In progress
Price
€ 1.205,- tot € 2.235,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan