9+

De Warmoes, Amsterdam

Wordt dit jouw nieuwe plek?

De Warmoes, onderdeel van het project Oostenburg, is gelegen in hartje Amsterdam op De VOC-kade. Oostenburg is eigenwijs, vernieuwend en kleurrijk. Oostenburg belichaamt alles wat Amsterdam echt Amsterdam maakt. Als eerste project binnen Oostenburg zijn de 42 luxe huurappartementen van De Warmoes per december 2021 beschikbaar. De Warmoes heeft een industriële architectuur met een stoere, zichtbare staalconstructie en wordt bekroond door de unieke kassen rond de open daktuin.

Het woonprogramma De Warmoes bestaat uit in totaal 42 appartementen. Het aanbod is divers, je kunt kiezen uit 35 tweekamer- en 7 driekamerappartementen, van ca. 57 tot 73 m². De huurprijzen voor de appartementen variëren van €1.400,- tot €1.650- per maand. Het is een prettig kleinschalig gebouw, met 7 woonetages boven de commerciële ruimtes op de begane grond.

Kies jij voor de stilte van de binnentuin-kant of voor het uitzicht over het water van de Wittenburgervaart en de Dijksgracht? Dat wordt urenlang genieten, op je heerlijke balkon. Uiteraard is de afwerking van je appartement lekker licht en strak. En jij bent van alle gemakken voorzien, van vloerwarming tot een luxe keuken. Goed geïsoleerd, verwarmd door bodemwarmte, de optie om af en toe een deelauto te huren, die kassen op het dak – wanneer jij duurzaam wonen belangrijk vindt, is De Warmoes echt iets voor jou.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite hurenopoostenburg.nl . Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Kenmerken
Status
In uitvoering
Prijs
€ 1.400,- tot € 1.650,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan