De Willem (De Gebroeders), Eindhoven

3 woningen , 3 appartementen

Nieuw wonen, en toch aan de rand van het Eindhovense centrum: dat kan in De Gebroeders!

De Gebroeders bestaat uit twee delen: De Lodewijk en De Willem. Die namen zijn meteen een verwijzing naar de locaties van beide projecten. Zo ligt De Willem op de hoek van de Willemstraat en de Gagelstraat. Dit is een locatie met een historie, bekend als het vroegere terrein van Van de Ven & Co. De Lodewijk ligt op de hoek van de Lodewijk Napoleonlaan en de Willemstraat en kent u misschien nog als het vroegere Vogelzangterrein. Prijzen vanaf circa €325.000,- VON.

Hoe wilt u graag wonen? In een exclusief penthouse? Of geeft u de voorkeur aan een stoere stadswoning, met veel ruimte over drie woonlagen? Dan vindt u hier absoluut de woning die u zoekt.

In De Willem vindt u 3 stadswoningen, welke beschikken over twee of drie woonlagen. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers of wilt u het gemak van een derde? Aan u de keus. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een terras op de hogere woonlagen. U parkeert uw auto op uw eigen afgesloten parkeerplaats onder het complex.

Daarnaast zijn er drie penthouses beschikbaar in het project. Ongekend ruim van oppervlakte, met een grote woonkamer inclusief open keuken, drie slaapkamers, een dubbele badkamer en een riante buitenruimte. De penthouses hebben allen een prachtig uitzicht over de wijk vanuit de woonkamer of het grote terras op de vierde verdieping. Ook hier parkeert u uw auto afgesloten onder het gebouw en heeft beneden nog een berging.

Ook geïnteresseerd in een woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Kenmerken
Status
In uitvoering
Prijs
€ 325.000,- tot € 1.250.000,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan