Hartje Brandevoort, Helmond

Jouw plek in De Veste - Hartje Brandevoort

Zodra je de straat in komt word je begroet door de buurvrouw. Tussen de bloemen in de geveltuin strijk je neer op het bankje voor je woning. Na een gezellig praatje ga je naar binnen en ruim je de boodschappen op. Tijdens het bereiden van het avondeten zie je de kinderen buitenspelen in de tuin. Je schenkt jezelf een lekker aperitiefje in. Tevreden kom je tot rust in je loungestoel.

‘Hier is waar ik graag wil zijn. Hier voel ik me veilig, vertrouwd en kan ik de situatie overzien. Hier voel ik me thuis.’ Dat, dat is Jouw plek in De Veste! Met alles binnen handbereik. Winkelen, werken, sporten, muziek luisteren, met vrienden een drankje doen of onderwijs volgen. Dichtbij in de wijk, of gewoon bij jouw thuis.

Verschillende woningtypen vind je terug in het nieuwbouwplan Hartje Brandevoort. Creëer een werkkamer in jouw ruime stadswoning, maak een heerlijke stek in jouw tuin of strijk neer op jouw balkon. Elk type woning is geschikt om helemaal ‘eigen’ te maken.

Hartje Brandevoort is gelegen aan de Huiskensstraat, Langdonkstraat, Vaartsestraat en Huiskensstraat en bestaat uit 35
typische veste woningen en 28 fijne gelijkvloerse appartementen.

De woningen in de Veste worden in diverse typen aangeboden, denk bijvoorbeeld aan een poortwoning, tussenwoning of een ruime 4-laagse woning perfect voor werk aan huis of een royale leefkeuken.

De ruime en gelijkvloerse appartementen beschikken allemaal over 2 fijne slaapkamers, een lichte woonkamer en balkon of terras.

Alle woningen en appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats op het groene binnenhof.

Ga nu naar de website wijbouwenbrandevoort.nl en vertel ons naar welk type woning of appartement je interesse uitgaat!

Verwachte start verkoop zomer 2021!

Kenmerken
Status
in voorbereiding
Prijs
n.n.b.
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan