7+
Verkoop gestart!

Hartje Brandevoort, Helmond

Hartje Brandevoort, jouw plek in de Veste

Hartje Brandevoort is gelegen aan de Huiskensstraat, Langdonkstraat, Vaartsestraat en Huiskensstraat en bestaat uit 35 typische veste woningen en 28 fijne gelijkvloerse appartementen.

De woningen in de Veste worden in diverse typen aangeboden, denk bijvoorbeeld aan een poortwoning, tussenwoning of een ruime 4-laagse woning perfect voor werk aan huis of een royale leefkeuken.

De ruime en gelijkvloerse appartementen beschikken allemaal over 2 fijne slaapkamers, een lichte woonkamer en balkon of terras.

Alle woningen en appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats op het groene binnenhof.

Zodra je de straat in komt word je begroet door de buurvrouw. Tussen de bloemen in jouw geveltuin strijk je neer op het bankje voor je woning. Na een gezellig praatje ga je naar binnen en ruim je de boodschappen op. Tijdens het bereiden van
het avondeten zie je de kinderen buitenspelen in de tuin. Je schenkt jezelf een lekker aperitiefje in. Tevreden kom je tot rust in je loungestoel.

‘Hier is waar ik graag wil zijn. Hier voel ik me veilig, vertrouwd en kan ik de situatie overzien. Hier voel ik me thuis.’ Dat, dat is Jouw plek in De Veste! Met alles binnen handbereik. Winkelen, werken, sporten, muziek luisteren, met vrienden een drankje doen of onderwijs volgen. Dichtbij in de wijk, of gewoon bij jouw thuis. Verschillende woningtypen vind je terug in het nieuwbouwproject Hartje Brandevoort. Creëer een werkkamer in jouw ruime stadswoning, maak een heerlijke stek in jouw tuin of op jouw balkon. Elk type woning is geschikt om helemaal ‘eigen’ te maken. Jouw plek in De Veste

Karakteristieke architectuur
Geen gevel is hetzelfde in Hartje Brandevoort. Door het afwisselende kleurgebruik en de karakteristieke architectuur is iedere pand uniek. Wat ook doorgevoerd wordt in elk huis, want de woning-plattegronden bieden eveneens een diversiteit aan indelingen. Waardoor je jouw plek helemaal naar wens in kunt richten.

Heerlijk ontspannen in jouw tuin
Als je na een actief dagje huiswaarts keert, kun je uitgebreid ontspannen in jouw tuin met veel groen. Vanaf het afgesloten parkeerhof bereik je gemakkelijk jouw achtertuin. Waar je een heerlijk hapje eet, een goede borrel drinkt of helemaal verdwaald in een spannend boek.

Een stads karakter met dorpse saamhorigheid
De specifieke uitstraling van deze wijk zorgt voor authenticiteit. Het stadse karakter met de saamhorigheid van een dorp maakt dat De Veste een plek met betekenis is. De vele organisaties binnen Brandevoort zetten allerlei activiteiten en evenementen op waaraan nagenoeg iedereen deelneemt.

Jouw badkamer naar keuze
Kom heerlijk tot rust met een verfrissende douche. De luxe badkamer in jouw woning wordt ingericht
met sanitair en kranen van een hoge kwaliteit. Heb jij een voorkeur voor andere materialen of een
andere indeling?

Bespreek dit met een van de kopersbegeleiders. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze, waarbij jouw wensen financieel en bouwkundig inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Zo creëren we samen jouw droombadkamer. Alle type woningen zijn voorzien van kranen van Grohe, het sanitair is van het merk Villeroy en Boch.

Koken wordt elke dag genieten!
Samen koken aan een kookeiland. Of juist veel opbergruimte voor al je favoriete kookspullen. Bijzondere gerechten
maken met de meest bijzondere keukenapparatuur. Een keukeninrichting is een kwestie van smaak.

Kies jouw keuken
Veel verschillende factoren spelen een rol bij de keus van jouw kookdomein. Dit is de reden dat jouw woning standaard zonder keuken opgeleverd wordt. Daardoor heb je de mogelijkheden om jouw keuken geheel naar eigen wens in
te richten.

Vloer- en wandtegels van Grespania
De mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij jouw interieurstijl. Grespania wandtegels in glanzend of mat met optioneel bijpassende accenttegels, in combinatie met matte ongeglazuurde vloertegels.
De tegels die hiernaast zijn afgebeeld zijn als basistegels opgenomen in de woningen en appartementen.
Heb je andere wensen? Bespreek jouw voorkeur met een van de kopersbegeleiders. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze, waarbij jouw wensen financieel en bouwkundig inzichtelijk gemaakt kunnen worden. Zo creëren we samen jouw droomhuis. Alle type woningen zijn voorzien van vloer- en wandtegels van het merk Grespania.

Features
Status
sold
Price
€ 249.500,- tot € 399.900,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan