040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda

Hazenwinkel 19B, Helmond

14 woningen

De verkoop van de 14 woningen in Hazenwinkel 19B is gestart!

De inschrijving is gesloten op maandag 26 oktober om 09.00 uur. Daarna zijn alle inschrijvingen beoordeeld en de woningen toegewezen.

Aanbod cluster 19B

De 14 woningen in cluster 19B zijn allen vormgegeven in de stijl van ‘brabants classicisme’ en bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden, zodat je jouw ideale thuis kunt creëren!

Alle woningen bieden veel vrijheid doordat ze met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden zijn aan te passen aan individuele wensen. Zo kan de woning worden voorzien van een uitbouw, andere indeling, dakappel etc. Daarnaast hebben alle woningen parkeergelegenheid in de garage en/of op de oprit.

Hazenwinkel Helmond

Hazenwinkel is een project waar gasloos wongen mogelijk is. De woningen worden niet meer aangesloten op het gasnet maar de woning wordt voorzien van een warmtepomp. Daarbij hoort ook een vloerverwarming, waardoor er via ventilatie via het plafond lucht de woning in wordt geleidt.

Je ontvangt als koper van onze woningen een keukencheque. Deze kan ingewisseld worden bij Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel Warenhuys in Waardenburg. De waarde van de keukencheque zal in mindering worden gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting.

Jouw woning wordt opgeleverd met een volledige badkamer. Deze wordt tijdens de bouw gerealiseerd en valt onder de Woningborg garantie. Hiermee ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en goede afwerking.

Belangstelling in Hazenwinkel?

Neem contact op met ons: 088-5454645. Tijdens een persoonlijk gesprek (op locatie of via videoverbinding) schetsen onze nieuwbouwmakelaars een gedetailleerd beeld van de mogelijkheden binnen dit project. Geen enkele vraag blijft onbeantwoord!

Kenmerken
Status
in verkoop
Prijs
€ 390.000,- tot € 579.000,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact over dit plan