040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda

Hooghe Heer - Meerhoven, Eindhoven

67 appartementen

Hooghe Heer – Meerhoven

De Hooghe Heer is gelegen in de wijk Meerrijk in het hart van Meerhoven. Meerhoven is een ambitieus vinexplan nabij Eindhoven, ingeklemd tussen Veldhoven en Eindhoven Airport waarbij het compacte centrum Meerrijk met een ‘groene long’ aangesloten wordt op de bestaande natuur in de omgeving. Midden in het groen wordt het nieuwbouwplan Hooghe Heer ontwikkeld. In dit statige complex van 15 verdiepingen hoog komen 67 appartementen beschikbaar voor de verkoop.

Ligging

Zowel het park als winkels voor de dagelijkse voorzieningen liggen op loopafstand. Denk hierbij aan een gezondheidscentrum, tand- en huisarts, sportschool, basisschool en kinderopvang. Met het openbaar vervoer, de auto of de fiets ben je binnen no time in het centrum van Eindhoven.

Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

De Appartementen

De Hooghe Heer wordt 15 verdiepingen hoog, met 5 verschillende woningtypes.

  • Alle appartementen hebben een eigen berging;
  • Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats
  • Alle 3 en 4 kamer appartementen zijn voorzien van een riant balkon.
  • Verwarming wordt geleverd door een lokale warmtekrachtcentrale.

Alles bij de hand

Voor alle dagelijkse boodschappen heeft Winkelcentrum Meerhoven drie grote supermarkten: Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Tevens vind je er een bakker, een cafetaria/restaurant en diverse winkels voor huishoudelijke artikelen en mode. Bij Primera kun je terecht voor je postzaken.

Belangstelling in Hooghe Heer?

Neem contact op met ons via 088-5454645!

Kenmerken
Status
in voorbereiding
Prijs
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact over dit plan