5+

Hooghe Heer, Eindhoven

43 appartementen

Midden in het groen wordt in de Eindhovense wijk Meerhoven het nieuwbouwplan HOOGHE HEER ontwikkeld. In dit statige complex van 15 verdiepingen hoog komen 45 appartementen beschikbaar voor de verkoop.

HOOGHE HEER ligt aan de rand van het centrum van Meerrijk en grenst aan park Meerland: een groen en waterrijk park van ruim 100 voetbalvelden groot. Het is een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding. Stap vanuit jouw woning direct de natuur in. Trek eropuit voor een wandeling met de hond of ontspan in het zonnetje. Hier voelt elke dag een beetje als vakantie.

Vanuit jouw groene oase ben je zo in het bruisende Eindhoven. Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

Eindhoven is een actieve stad met vele internationaal bekende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de Dutch Design Week, het GLOW lichtkunst festival en natuurlijk PSV. Voor elk wat wils!

Je kunt je belangstelling kenbaar maken op de projectwebsite hoogheheer.nl door het interesse formulier in te vullen. Wij houden je dan op de hoogte van de voortgang!

Kenmerken
Status
In uitvoering
Prijs
€ 371.000,- tot € 498.000,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan