11+

Huren in de Gebroeders, Eindhoven

Verhuur gestart, schrijf je nu in!

YES! De verhuur van het nieuwbouwproject De Gebroeders in Eindhoven is gestart!
Het huuraanbod van de 139 appartementen die te huur worden aangeboden in De Lodewijk en De Willem van het nieuwbouwproject De Gebroeders Eindhoven staat nu live. www.hurenindegebroeders.nl

Unieke Woonplek
Het Philipsdorp verrees tussen 1910 en 1923 en bood woonruimte aan de werknemers van de gloeilampenfabriek. Alle voorzieningen, zoals bedrijfswinkels, een broodfabriek, een badhuis en scholen, maar ook sportvelden, volkstuinen en een muziekvereniging waren binnen het dorp gevestigd. Sinds de renovatie is dit beschermde stadsgezicht een zeer gewild wijkje om te wonen. Datzelfde geldt voor het naastgelegen Vonderkwartier. Beide wijkjes zonder onderdeel van stadsdeel Strijp. Hier, aan de rand van het centrum, woon je echt perfect. Shoppen in de binnenstad doe jij straks gewoon lopend. De dagelijkse boodschappen? Twee keer struikelen en je staat op het Sint Trudoplein, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Op loop- en fietsafstand bevindt zich ook een aantal scholen.

De Appartementen
De 139 appartementen in De Gebroeders hebben een woonoppervlakte van 57 tot123 m2 en beschikken allen over een mooie buitenruimte. De huurprijzen starten vanaf € 920,00 per maand en zijn exclusief parkeerplaats en exclusief servicekosten. De appartementen zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en compleet ingerichte badkamer. Prognose oplevering is het derde kwartaal van 2022.

Bekijk het actuele aanbod via www.hurenindegebroeders.nl

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met ons op!

Features
Status
rented out
Price
€ 920,- tot € 1.650,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan