8+

Huurwoningen Oostenburg, Amsterdam

Woon waar je wilt zijn: in Amsterdam. Dichtbij het hart van de stad, dichtbij jezelf. Op tien minuten fietsen van Centraal is er een plek aan het water die bruist van het leven: het eiland Oostenburg. Rauw, industrieel, karaktervol. Hier woon je tussen monumentale fabriekshallen en iconische kraanbokken, met favoriete koffie- en eettentjes om de hoek. Kies uit een breed aanbod van 142 huurappartementen in vier markante gebouwen. De vierkante meters zijn aantrekkelijk, de footprint is minimaal. Dit is wie je bent en hoe je wilt leven. Blijf dicht bij jezelf. Kom huren op Oostenburg.

Binnenkort te huur: 142 luxe en duurzame vrije sector huurappartementen op het eiland Oostenburg in Amsterdam-Centrum. Er zijn verschillende typen appartementen: studio’s, 2-, 3- en 4-kamerappartementen en maisonnettes. Je kunt kiezen uit maar liefst 36 verschillende types, van ca 36-98 m2. Bijna elk appartement heeft een eigen buitenruimte en alle woningen beschikken over een inpandige berging. De woningen zijn verdeeld over vier blokken vernoemd naar het rauwe, industriële verleden van het eiland. Onderin de vier blokken bevinden zich ruime fietsenstallingen.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite www.huurwoningenoostenburg.nl. Hier vind je informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en neem contact op met ons op!

Features
Status
In progress
Price
€ 825,- tot € 2.218,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan