040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda
6+

YOURS, Leiden

423 appartementen

YOURS Leiden geeft je de vrijheid

De vrijheid om een appartement te huren dat perfect bij jouw lifestyle past. Zoek jij de efficiëntie en het comfort van een luxe studio? Of willen jullie samen juist lekker de ruimte hebben? In YOURS vind je precies wat jij zoekt: maar liefst 423 huurappartementen, studio’s, twee- en driekamerappartementen van 35 tot 82 m2, verdeeld over drie deelgebieden.

De appartementen maken onderdeel uit van een groter geheel: de Campus Yours.

Een moderne en duurzame woonomgeving voor ambitieuze starters. In het project komen duurzaamheid en elegantie mooi samen. De onderdelen van het gebouw variëren in hoogte, vorm en gevelkleur. Hierdoor krijg je het gevoel van zo’n typisch Leids rijtje scheve huizen, maar dan net een maatje groter. En recht. Er komen 4 woningblokken met daartussen ruimte voor water en groen. Daarnaast worden er ook faciliteiten gedeeld, zoals de ondergelegen parkeergarage en de gemeenschappelijke binnentuin die bovenop het parkeerdek wordt aangelegd.

Ligging

In Yours heb je de voordeur in de stad en de achterdeur in het groen. Beter kan bijna niet, je fietst namelijk al binnen 5 minuten naar hartje Leiden en zit op steenworp afstand van NS-station Lammenschans. Daarnaast ben je ook zo in de natuur van Polderpark Cronesteyn.

Afwerking

Het aanbod in Yours is heel divers. Je woont hier compact en overzichtelijk, en hebt de keus tussen diverse indelingen. Zo zijn er studio’s beschikbaar die met een gedeeltelijke tussenwand een tweedeling in de woon/slaapkamer hebben, waardoor je met het gebruik van een gordijn of kamerscherm een aparte slaapkamer kunt creëren. Daarnaast zijn er ook studio’s die geheel open zijn of 2- en 3- kamer appartementen. In alle gevallen heb je natuurlijk wel een aparte badkamer met comfortabele douche, een wastafel met spiegel en een toilet. Ook heb je een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en koel- / vriescombinatie. In de keuken is ook een plekje voor je wasmachine gereserveerd.

Beschikbaarheid

Binnen Yours komen er verschillende appartementen beschikbaar. De online verhuur van de eerste 140 studio’s in gebouw Phaedra is al in volle gang. Maar ook de verhuur van de gebouwen Callisto en Ektor zal niet lang meer op zich laten wachten. Volgens de prognose worden gebouwen gefaseerd opgeleverd, volgens de huidige prognose worden de eerste woningen februari 2021 al opgeleverd.

Wil je meer informatie over de woningen en de beschikbaarheid? Neem dan eens een kijkje op de projectwebsite www.leidenisyours.nl of neem contact op met onze verhuurmakelaar!

Kenmerken
Status
in verhuur
Prijs
€775,- tot €1395,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact over dit plan