Verhuur in volle gang!

Leonardus, Best

Leonardus appartementen Best - 24 luxe appartementen aan de golfbaan.

Neemt u contact op met de makelaars voor alle informatie en geef de voorkeur op van uw droom appartement!

Wonen en leven in luxe en comfort
De luxe en comfortabele huurappartementen zijn voorzien van alle gemakken en zijn de perfecte basis voor een zorgeloze toekomst. In uw appartement komen luxe en comfort samen. Geniet van de laatste avondzon op uw grote buitenterras of kom binnen heerlijk tot rust met een prachtig uitzicht over de groene omgeving.

Alle appartementen zijn voorzien van een luxe keuken, badkamer met inloopdouche en bad, 2 slaapkamers en een werkkamer.

De appartementen verschillen qua oppervlakte tussen circa 120 m² en circa 170 m². De verhuurprijzen starten vanaf € 1.795 exclusief servicekosten.

At the green: hoe perfect wilt u het hebben?
Als u denkt aan verhuizen, dan doet u het maar beter meteen goed. Nestel uzelf in een woonomgeving die onovertroffen is. Waar u woont met een luxe en serviceniveau alsof u op een resort zit. Zo’n locatie vindt u bij Best Golf. Om precies te zijn: At the green. Hier krijgen rust en vrijheid ruim baan en kiest u met een ferme afslag voor een rijk en zorgeloos leven.

Ziet u uzelf al helemaal wonen At the green? Welkom bij de club!
At the green bestaat uit 24 exclusieve huurappartementen op het terrein van Best Golf. Hier woont u riant en comfortabel met een adembenemend uitzicht over de golfbaan. Een parkachtig en bosrijk gebied met alle gemakken en service bij de hand. Dankzij het flexibele fullserviceconcept bepaalt u namelijk zelf hoe zorgeloos uw leven wordt ingericht.

Zo rijk kan uw woonomgeving zijn
Met uw appartement geniet u van een hoge woonstandaard op een absolute A-locatie. Uw riante woning en terras worden doorgetrokken over de weidse golfbanen en groene bossen. In deze rust en ruimte zou u haast vergeten dat Eindhoven centrum slechts op een steenworp afstand ligt. Net als High Tech Campus, Eindhoven Airport en directe verbindingen naar bijvoorbeeld Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Over een rijke omgeving gesproken.

Features
Status
rented out
Price
€ 1.795,- tot € 2.550,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan