040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda
14+

Living Liverdonk, Helmond

31 woningen

Maak kennis met de royale woningen van het project LIVING Liverdonk.

LIVING Liverdonk is gesitueerd aan de rand van Brandevoort op loopafstand van de levendigheid van de Veste én dicht bij uitvalswegen richting Helmond en Eindhoven. Bovendien heeft Brandevoort een eigen NS-station waar je directe verbindingen hebt met grote steden in de buurt. Rustig wonen in het groen met de levendigheid van stadskernen dichtbij: het beste van twee werelden.

Rijke architectuur

Bijzonder metselwerk, afwisseling in bouwhoogten en natuurlijk de voor Liverdonk kenmerkende gekeimde gevels geven LIVING Liverdonk een landelijke frisse look.

De in traditionele Brabantse bouwstijl ontworpen woningen, merendeel met garage, worden gebouwd in de straten Coolendonk, Weldonk, Ketsdonk,  Abendonk en Ettrodonk.

Het plan betreft 5 vrijstaand (geschakelde) woningen, 20 twee-onder-een-kapwoningen en 6 tussen- en hoekwoningen op kavels variërend van 124 tot 448 m2.

Wonen in Brainport regio

Regio Zuidoost-Brabant wordt aangeduid met de term Brainport: een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Een regio waarin je kan ondernemen, werken, leren en wonen op hoog niveau. Brainport-regio Eindhoven is een samenwerkingsverband tussen gemeenten in Metropoolregio Eindhoven, bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de regio Zuidoost-Brabant (Metropoolregio Eindhoven en omstreken). De regio kenmerkt zich door de hightech en maakindustrie, grote werkgevers zijn ASML, VDL, Philips en High Tech Campus. De economische groei in de Brainportregio is sterker is dan de groei van het Nederlandse gemiddelde.

Wonen in Liverdonk betekent wonen in deze boeiende en vooral bloeiende regio. Project LIVING Liverdonk sluit hierbij aan door woningen te bieden die energiezuinig en daardoor toekomstproof zijn. Door te kiezen voor LIVING Liverdonk geniet je van een duurzame, gezondere en veiligere samenleving.

Passend bij jouw leven

Om op ieders woondroom aan te sluiten zijn er talloze kopersopties en uitbreidingsmogelijkheden. Bij de woningen met een geschakelde garage is er de mogelijkheid deze bij de woning te betrekken.

De verkoop is gestart!

Nieuwsgierig naar de andere opties, uitbreidings- en indelingsmogelijkheden? Maak dan een afspraak met onze makelaar of bel 088-5454645

Kenmerken
Status
in verkoop
Prijs
€ 299.900,- tot € 575.000,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact over dit plan