14+

Oostenburg, Amsterdam

Nu in verhuur luxe huurappartementen in hartje Amsterdam, oplevering vanaf medio maart 2022! Interesse? Inschrijven kan op hurenopoostenburg.nl

Zoek je een compacte en comfortabele studio, omdat je nog – of weer – alleen bent, of gewoon omdat jullie net samenwonen en eerst eens even financieel de kat uit de boom willen kijken? Oostenburg heeft het! Of is een aparte slaapkamer bij nader inzien toch wel prettig? Geen probleem, tweekamerappartementen vind je hier in allerlei soorten en maten. Liefst nóg een extra kamer? Dan kies je waarschijnlijk voor zo’n heerlijk licht driekamerappartement. Ben je ondernemer? Of kunstenaar, op zoek naar een atelier-aan-huis? Of heb je ambities die kant op? Kijk dan eens naar de woonwerkwoningen: de perfecte plek om wonen en werken te combineren en tóch gescheiden te houden.

De ligging is ideaal: zo de stad in, zo de stad uit. Sinds 2018 is er een start gemaakt met de ontwikkeling om van Oostenburg een geweldige plek te maken om te wonen. De eerste bewoners wonen al met veel plezier op deze plek, maar ook voor jou is er nog ruimte.

Op de projectwebsite hurenopoostenburg.nl vindt je uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden, een overzicht met veelgestelde vragen en natuurlijk de mogelijkheid om je in te schrijven.

Ga je mee on the move op Oostenburg? Schrijf je dan nu in op hureninoostenburg.nl

Features
Status
In progress
Price
€ 1.050,- tot € 1.490,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan