14+

Oranjekade fase 2, Helmond

Start verkoop blok J, K en O.

De verkoop van de 2e fase van Oranjekade is inmiddels in volle gang.
Dit zijn 62 koopwoningen te weten, 30 appartementen en 3 penthouses in blok J. 7 Stadswoningen, 12 appartementen en 2 penthouses in blok K en 6 tussenwoningen en 2 hoekwoningen in blok O. Heeft u interesse? Informeer dan bij een van de verkopende makelaars.

Blok J
Centraal in het plan aan de Kanaaldijk N.O. ligt blok J. Het complex bestaat uit twee woonblokken en een bruggebouw welke de woonblokken met elkaar verbindt. In het geheel worden 30 appartementen en 3 penthouses gerealiseerd.

Blok K
De toegepaste pakhuisarchitectuur van blok K is een mooi voorbeeld van hoe we van oude verhalen nieuwe maken; enigszins statig, maar door de grote diversiteit in balkons speels én eigentijds. Kenmerkend voor de stadswoningen in Oranjekade is dat ze verdeeld liggen over de begane grond en de eerste verdieping. In blok K is dit niet anders. De 7 stadswoningen in blok K worden aangeboden in drie verschillende types.
De 12 hoek- en tussenappartementen liggen verdeeld vanaf de tweede tot en met de vierde verdieping en op
verdieping 5 komen 2 prachtige penthouses.

Blok O
Vanaf het kanaal loopt er een intieme wandelcorridor door het plan. Aan deze corridor liggen de ruime gezinswoningen van blok O met een architectuur waarvan de uitstraling doet denken aan pakhuizen zoals deze ook voorkomen in steden als Hamburg en New York.

Features
Status
In progress
Price
€ 320.000,- tot € 945.000,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan