6+
Alles verhuurd!

Strijp S-West, Eindhoven

45 appartementen

S-West combineert het verleidelijke van wonen in de stad met alle voorzieningen van Strijp-S in de directe omgeving.

Vier gebouwen, Frits, Maria, Benjamin en Frederik, met in totaal ruim 233 koop en huur woningen die ruimte geven aan wonen en werken.

Met trots bieden wij 45 huurappartementen aan in de gebouwen Frits, Maria en Benjamin. Ieder appartement heeft een zonnige en ruime buitenruimte en enkele met een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De appartementen worden volledig gestoffeerd verhuurd en zijn voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau. Alle 2, 3 en 4- kamerappartementen worden met een hoogwaardige PVC-vloer en wit gesausde wanden opgeleverd. Daarnaast hebben alle woningen een luxe keuken met inbouwapparatuur en ruime badkamer. Kortom de grote verscheidenheid van woningtypes zorgt voor een aantrekkelijk en divers aanbod.

De verwachte oplevering staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021!

Strijp-S heeft tenslotte meerdere bushaltes en een eigen NS-station waar iedere 10 minuten wel een bus of trein voorbij komt. Maar ook je dagelijkse boodschappen haal je om de hoek bij één van de vers- of supermarkten. En voor een perfecte kop koffie of heerlijk glas wijn, hoef je nog geen honderd meter te lopen. Alles is binnen handbereik. Net zoals de stad, de bioscoop, het museum of het theater.
Je mist dus niets op Strijp-S en S-West is daarmee een plek waar je heerlijk centraal woont, leeft en geniet!

Heb je interesse in één van deze appartementen? Schrijf je dan in op de projectwebsite hureninstrijp-s.nl

Kenmerken
Status
in voorbereiding
Prijs
€ 925,- tot € 1.740,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan