4+

The Village fase 2, Veldhoven

Verhuur fase 2 is gestart!

The Village is een nieuwbouwproject aan de noordkant van Veldhoven.

Dat wordt mooi binnenkomen in deze Brabantse gemeente vlakbij Eindhoven!
En mooi thuiskomen in een van de 94 luxe, duurzame appartementen natuurlijk. De appartementen zijn verdeeld over 5 gebouwen, die verbonden worden door de halfronde opstelling en de parkachtige omgeving. De architectuur laat zich kenmerken als statig en elegant.

Er wordt hier gebouwd voor een brede doelgroep: voor starters, expats en senioren. Dit zie je terug in de variatie in woningaanbod. Er zijn maisonnettes, tweekamerappartementen en driekamerappartementen, allemaal met luxe badkamer en complete keuken. In dit project is aandacht voor circulair bouwen en de woningen zijn volledig zonder gasaansluiting. Hiermee wordt het een toekomstbestendig en duurzaam bouwproject, en een heerlijke woonomgeving.

De woningen worden in 2 fases verhuurd. De woningen van fase 1 zijn inmiddels allemaal verhuurd.
We zijn net gestart met de verhuur van de woningen van fase 2.

Het aanbod van deze tweede fase bestaat uit 38 woningen, waarvan 36 appartementen en 2 maisonnettes. Er zijn al appartementen te huur vanaf € 860 per maand.

Kenmerken
Status
In uitvoering
Prijs
€ 865,- tot € 1.150,-
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact over dit plan