040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda
5+

Vuurvlinderhof, Eindhoven

14 woningen

Blixembosch – Vuurvlinderhof

Op de locatie aan de Vuurvogel 25 in Eindhoven is nu nog een basisschool gelegen. De school zal gesloopt worden en op deze locatie zullen 14 grotere grondgebonden woningen gerealiseerd worden.

Woningen

De ruime woningen hebben een stoere industriële uitstraling en zullen de toekomstige kopers veel wooncomfort bieden. Standaard hebben de woningen 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een royale zolderverdieping. Deze zolderverdieping biedt de mogelijkheid voor het realiseren van meerdere slaapkamers en een tweede badkamer.  Enkele woningen hebben een garage op eigen terrein. Iedere woning beschikt over een eigen parkeerplaats en buitenberging.

De website van Vuurvlinderhof Eindhoven is live!
Op de projectwebsite www.vuurvlinderhof.nl vind je meer informatie over het project. Ook is het mogelijk om via de website je eigen account aan te maken en al een voorkeur voor een woningtype kenbaar te maken!

Door middel van fraaie artist impressies kunnen we al een goed beeld schetsen van de ruime woningen in het project. Al wandelend langs het project zien we hoekwoningen, rijwoningen, maar ook hoekwoningen met een erker en/of een garage. Voorbij de laatste woning ligt de toegang naar het achterliggende parkeerterrein voor de eigen parkeerplaatsen. Allen ruim van opzet, praktisch ingedeeld, industrieel en modern van uitstraling en uiteraard worden ze gebouwd met aandacht voor duurzaamheid.

Situatietekening

Wil jij weten waar jouw toekomstige woning te vinden is in het plan? Bekijk de situatietekening op de website en ontdek welke woningen er gebouwd worden.

Woningzoeker

Meer impressies en een situatiekaart met verschillende type woningen zijn te bewonderen op onze website! Via de woningzoeker kun je alle woningen bekijken. Door op de verschillende types te klikken krijg je de informatie per woning te zien. Heb je interesse in één of meer van deze woningen klik dan onderaan op ‘in voorkeuren’ om deze woning aan jouw voorkeuren toe te voegen. Heb je genoeg voorkeuren kun je je via de ‘inschrijven’ knop rechts bovenaan met jouw voorkeuren inschrijven en je persoonlijke dossier starten.

Start verkoop begin 2021

Zodra de exacte datum bekend is, laten we je dat uiteraard meteen weten. Vervolgens willen we eind 2021 opleveren.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je aan als geïnteresseerde voor Vuurvlinderhof en ontvang het laatste nieuws als eerste!

Kenmerken
Status
inschrijving gestart
Prijs
nog niet bekend
Contact

Meer weten over dit prachtige project? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om al je vragen te beantwoorden of om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl
088 5454645
Contact over dit plan