Albertina van Nassaustraat 0

5616 BB Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

WONEN ZOALS U WILT. DE STADSWONINGEN BIEDEN U DE OPPERVLAKTE DIE U WILT MET HET AANTAL KAMERS DAT U WILT. DE LODEWIJK HEEFT ZÓVEEL WOONCOMFORT TE BIEDEN.

Het is een opvallende verschijning in het Vonderkwartier: De Lodewijk. Een project dat bestaat uit meerdere blokken, met elk een ander bijzonder accent in de architectuur. Het maakt dat het project iets eigens heeft. Dat u zich er meteen thuis voelt. En dat u al van verre kunt aanwijzen: die ene stadswoning is van mij! Ook in de uitvoering laat De Lodewijk veel gezichten zien. Wat uw woonwensen ook zijn, u vindt altijd een woning die er perfect bij past. Dat maakt het wonen in het Vonderkwartier extra plezierig. Nieuwbouw, dicht bij het centrum en alle andere faciliteiten die Eindhoven tot zo’n plezierige stad maken.

STADSWONINGEN Q1

Met hun zadeldak hebben de typen Q nog het meest weg van een ‘normale’ woning. Een ruime woning ook, met maar liefst vier slaapkamers als u zou willen. De begane grond biedt ruimte aan de royale woonkamer, compleet met open keuken. En open de schuifpui en u heeft een fijne tuin om van de zon te genieten. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, waarvan twee met heel grote afmetingen. Ook heeft u hier de badkamer. En dan blijft er nog een flinke zolderverdieping over. Extra slaapkamer van maken? Of komt die ruimte van pas als u in alle rust wilt werken of studeren? Standaard is de zolder al voorzien van een aparte ruimte voor uw wasmachine en wasdroger en van twee dakramen.

KENMERKEN
• Vijfkamer-stadswoning
• Woonoppervlakte circa 134 vierkante meter
• Drie slaapkamers, extra kamer op de zolderverdieping
• Ruime achtertuin met berging
• Parkeren op eigen parkeerplaats

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
134 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
532 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 527.500,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op