20+

Johannes van der Waalsweg 5-M

5612 JA Eindhoven

Nu in verhuur, Johannes van der Waalsweg 5M, onderdeel van nieuwbouwproject de Bakermat! Interesse? Inschrijven kan op de projectwebsite Hurenindebakermat.

Op de hoek van de Marconilaan en de Boschdijk wordt gebouwd aan een eigenzinnig gebouw met een markant ontwerp. Gevels met kinderlijke lijnen, afgeronde kozijnen, en een bijzonder vormgegeven trappenhuis dat gezien mag worden en een heus stijlicoon!

Wil jij graag wonen in een flexibel driekamerappartement? Zoek dan niet verder! Dit appartement biedt 81 vierkante meter woonplezier van hoog niveau. Door de indeling van het appartement kun je nog alle kanten op qua functionaliteit van de ruimten.

Je hebt twee slaapkamers, die zich ook goed laten inzetten als thuiskantoor, inloopkast of yogastudio. Verandert er iets in je woonwensen? Dan beweegt het appartement met je mee. En hoe je jouw appartement ook inricht, je geniet altijd van een luxe keuken en badkamer.

De badkamer is stijlvol afgewerkt met zwarte vloertegels en witte wandtegels tot aan het plafond. Je geniet hier van een comfortabele douche en hebt een dubbele wasbak met planchet en spiegel. Er is ruimte voor het plaatsen van een handige wasmand of smalle kast voor je handdoeken. Het toilet is apart en in dezelfde stijl als de badkamer: zwarte vloertegels en deels betegeld met witte wandtegels en daarboven wit spuitwerk.

De eerste slaapkamer is naast de badkamer gelegen en ongeveer 15 vierkante meter groot. De andere slaapkamer is aan de andere zijde, en is ongeveer 8 vierkante meter.

In de woonkamer is een moderne open keuken in een hoekopstelling te vinden, die met witte kasten en een zwart werkblad perfect aansluit bij ieder interieur. En praktisch is de keuken ook, je hebt namelijk de beschikking over een multifunctionele oven met magnetronfunctie, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Zo zet je eenvoudig een gezonde lunch op tafel!

De woonkamer is ruimtelijk en licht, je kunt hier nog alle kanten op qua inrichting. Een royale zitbank of juist een ruime eettafel? Door de vorm van de woonkamer kun je van de keuken eenvoudig een eetkeuken maken en deze visueel van de zithoek afscheiden door een mooie kast of roomdivider te gebruiken.

Dit type appartement is beschikbaar op de begane grond met een terras en op de verdiepingen heb je een eigen balkon van 6 vierkante meter. Kijk op de plattegronden op de projectwebsite om te zien om welke huisnummers het gaat.

Je kan optioneel (maar gelimiteerd) bij je appartement één parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex huren. Wil je een parkeerplaats huren? Geef dat dan direct aan bij je online inschrijving.

Wil je meer informatie over het project en/of inschrijven voor één van deze fijne appartementen, kan dat via de projectwebsite Hurenindebakermat. Hier vind je de uitgebreide informatie over het aanbod, huurprijzen, voorwaarden en uiteraard een overzicht met veel gestelde vragen.

Build
Object type
Appartement
New / existing
newbuild
Year of construction
2022
Surfaces and capacity
Living area
81 m²
External storage space
5 m²
Volume
240 m³
Status
rentinuse
Price
€ 1.130,-
Info