1+

Langdonkenstraat 0

5616 RS Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

MET DE ROBUUSTE UITSTRALING EN DE GROTE RAMEN IS DE WILLEM EEN ECHTE EYECATCHER. EN TOCH:
EEN PROJECT DAT HIER PERFECT PAST.

In De Willem vindt u drie stoere stadswoningen, welke beschikken over twee of drie woonlagen. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers of wilt u het gemak van een derde? Aan u de keus. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een terras op de hogere woonlagen. Uw auto parkeert u op uw eigen, afgesloten parkeerplaats onder het complex.

STADSWONING H2

Direct naast H1 ligt stadswoning H2. Bereikbaar vanaf de begane grond heeft u op twee woonlagen alles wat u nodig heeft: op de eerste verdieping een grote woonkamer en leefkeuken, boven twee slaapkamers en een badkamer. Wat deze woning uniek maakt is dat u maar liefst twee mogelijkheden heeft om buiten te zitten. Aansluitend aan de leefkeuken heeft u een omsloten buitenruimte waar het heerlijk toeven is. En vanuit beide slaapkamers kunt u de zon opzoeken: op de tweede verdieping heeft u namelijk de luxe van een langgerekt dakterras.

KENMERKEN
• Driekamer-stadswoning
• Woonoppervlakte circa 99 vierkante meter
• Royale living en twee slaapkamers
• Eigen berging in de halfverdiepte stallingsgarage
• Dakterras ca. 20 m2

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
99 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
435 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 325.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op