1+

Lodewijk Napoleonlaan 0

5616 BB Eindhoven

Er zijn voldoende woningen verkocht en de omgevingsvergunning is onherroepelijk! Start werkzaamheden in februari 2020!

ALS EEN SOORT WACHTTOREN STAAN DE APPARTEMENTEN VAN HET TYPE G1 EN DE F4 OP DE KOPGEVEL VAN DE LODEWIJK. EEN UITKIJKPOST OVER DE STAD, STOER EN STATIG TEGELIJK.

De Lodewijk heeft vier woningen die er letterlijk bovenuit steken: de topappartementen, met een ligging op de vierde verdieping. De topappartementen zijn appartementen met een zeer royaal woonoppervlak, voorzien van twee slaapkamers, een forse woonkamer met open keuken en een ruim terras. De topappartementen hebben een prachtig uitzicht over het authentieke Philipsdorp. Parkeren kan op begane grond niveau in de afgesloten parkeervoorziening.

TOPAPPARTEMENT G1
Voor uw volgende woning heeft u uw oog laten vallen op een appartement. Maar u stelt ook wat extra eisen. Meer ruimte bijvoorbeeld, een exclusieve afwerking, een ligging op hoogte. Het zijn precies de kenmerken die de appartementen G1 in De Lodewijk tot topappartementen maken. De drie appartementen liggen alle aan de Willemstraat, op de vierde woonlaag, met uitzicht over het Philipsdorp.

De woonkamers zijn royaal. Met 135 vierkante meter heeft u in uw topappartement alle ruimte. Ook buiten, met een flink zonneterras. Voor uw auto is een plaats gereserveerd in het afgesloten binnenterrein, uw fietsen staan in de berging of in de collectieve fietsenberging.

KENMERKEN
• Vierkamer-topappartement
• Woonoppervlakte circa 135 vierkante meter
• Hal met garderobe, berging en opstelplaats voor wasmachine
en -droger
• Royale living met toegang tot het terras
• Grote hoofdslaapkamer met toegang tot het terras
• Terras van ruim 23 vierkante meter

Ook geïnteresseerd in deze woning in dit prachtige project? Neem dan rechtstreeks contact op met een van de makelaarskantoren of kijk voor meer informatie op de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Hier vindt u alle verkoopdocumentatie (verkooptekeningen, prijslijst, technische omschrijving en de uitgebreide projectbrochures) en de 3d-woonmodule waarin alle woningen in het project overzichtelijk zijn weergegeven.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
135 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
351 m³
Status
verkocht
Prijs
€ 635.000,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op