3+

Binnen Parallelweg 58

5701 PH Helmond

Centre Ville - 16 huurappartementen in Helmond

De verhuur is gestart! Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 4 juli. Heb je interesse? Neem contact met ons op en je ontvangt de brochure met plattegronden, prijslijst en het inschrijfformulier.

Bij inschrijving voor 4 juli kan je kiezen uit 3 verschillende ontwerpen voor de uitstraling van je keuken.

Welkom in Centre Ville!
Rustig én centraal wonen in Helmond? Dat kan in Centre Ville! De woontoren Centre Ville is als onderdeel van de Quatres Villes gebouwd in 1995. Oorspronkelijk waren dit kantoorpanden, nu is Centre Ville getransformeerd naar luxe woonappartementen. Het wooncomplex ligt op een unieke locatie, op enkele minuten lopen van het station en stadscentrum. De woontoren met stijlvol gevelbeeld bestaat uit 16 appartementen (variërend van ruim 88m² tot 102m²). Per woonlaag bevinden zich 4 appartementen die bereikbaar zijn via de lift of het trappenhuis.

Locatie
Het appartementencomplex Centre Ville is gelegen op een ideale locatie in Helmond. Op loopafstand van het centrum en het centraal station en toch heerlijk rustig met volop privacy rondom je appartement! Doordat Centre Ville op loopafstand van het centrum is, sta je binnen enkele minuten midden in de gezelligheid. Maar ook loop je zo naar het centraal station en neem je de trein of bus naar familie of werk, en ben je in enkele minuten in het centrum van Eindhoven.

Toekomstgericht en duurzaam wonen
Duurzaam wonen staat in Centre Ville centraal. De appartementen zijn voorzien van een gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Het gebouw is goed geïsoleerd, mede door HR++ glas. De geïnstalleerde ketels zijn zuinig, en de stroom in de algemene ruimtes wordt voorzien door zonnepanelen op het dak. Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk ingedeeld en daarmee zeker ook geschikt voor senioren of mindervaliden.

Parkeren
Je beschikt over jouw eigen parkeerplaats voor de auto, met de mogelijkheid om een elektrische auto op te laden. Voor bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid op en naast het terrein. Voor de fietsgebruikers is er een aparte buitenberging, ook geschikt voor het opladen van elektrische fietsen. De fietsenberging is enkel toegankelijk voor bewoners van Centre Ville.

Veiligheid en privacy
Rondom de appartementen bevindt zich een strook van met aandacht samengestelde beplanting met een groenblijvende basis. Het gehele terrein is afgesloten met een hekwerk welke van beide kanten toegankelijk is. Met de intercominstallatie kan je gemakkelijk bezoekers toelaten. De centrale voordeur en de auto-poort zijn open te maken met een elektrische toegangssleutel.

Oplevering
Centre Ville is nog in transformatie en zal naar verwachting in eind Q3 2021 worden opgeleverd.

Woningtype D
Onder dit woningtype vallen 4 fraaie hoekappartementen gelegen op het noordwesten. De appartementen zijn voorzien van een royale woon- en eetkamer en twee ruime (slaap)kamers. Alle appartementen van Centre Ville beschikken over een badkamer met twee wastafels, inloopdouche en zwevend toilet, inpandige berging en technische ruimte. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel lichtinval en op het terras kan je heerlijk genieten van de middagzon.

.
Kenmerken
- Woonoppervlakte vanaf 92,7 m²
- Buitenruimte gelegen op het noordwesten
- Grote inpandige berging vanaf 26,5 m³
- Royale woonkamer en 2 slaapkamers
- Luxe keuken met inbouwapparatuur en inductiekookplaat
- Vloerverwarming en aansluitmogelijkheid voor airco
- Inclusief eigen parkeerplaats op privéterrein
- Gemeenschappelijke fietsenberging (met elektrisch oplaadpunt) op privéterrein


Interesse of vragen? Neem contact op met de afdeling nieuwbouw van vb&t makelaars op tel. 088-5454645 of nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

Bekijk de website van Centre Ville op centreville-helmond.nl

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
93 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
247 m³
Status
Beschikbaar
Prijs
€ 1.060,-
Contact
vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645 Neem contact op