26+

Iman van den Boschstraat 28

5348 TG Oss

PRACHTIGE HOEKWONING.

Ligging
Oss, gelegen nabij de A-50, is een echte Brabantse stad met een Hollands tintje. In Oss vindt u de Brabantse gemoedelijkheid gecombineerd met de Hollandse zakelijkheid en dynamiek. Ook in het landschappelijke rondom Oss treft u die combinatie aan. De rivier de Maas drukt ten noorden van Oss haar stempel op het rivier- en polderlandschap. Maar ook bossen, heide en zandgronden vind u rondom Oss. Tot de gemeente Oss behoren verder de kerkdorpen Berghem, Haren, Macharen en Megen. Samen goed voor ruim 70.000 inwoners.

Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is Oss zeer goed bereikbaar. Over de A-50 bent u voor u het weet in 's-Hertogenbosch, Eindhoven of Nijmegen. Ook met de trein is Oss goed bereikbaar. Oss beschikt over twee NS haltes en zowel de intercity als de stoptrein doen Oss aan. Oss is zowel forensenplaats als verzorgingscentrum voor heel noordoost Noord Brabant. Beide functies hebben de groei van het faciliteitenpakket sterk bevorderd zodat er nu veel meer faciliteiten zijn dan men zou verwachten op grond van de circa 65.000 inwoners die Oss telt. Er zijn onder andere diverse accommodaties voor zowel binnen- als buitensporten, onderwijsmogelijkheden tot en met VWO, een schouwburg, een bibliotheek en een winkelgebeuren dat compleet is vanaf gezellige boetiekjes tot en met warenhuizen en supermarkten. En bij dat alles heeft Oss weinig van haar gemoedelijke Brabantse karakter verloren. Alles bij elkaar genomen heeft Oss dus heel wat te bieden als woonplaats.

De Iman van den Boschstraat 28 ligt in het noordoostelijk deel van Oss, namelijk in de wijk Schadewijk. Een wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. De woning is namelijk gelegen nabij het treinstation Oss centrum. De woning is omstreeks 1958 gebouwd en heeft een inhoud van circa 370 m³, exclusief berging.

Het perceel is circa 181 m² groot en dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.

Begane grond
Hal met toegang tot de meterkast, een kelder, trap naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. De woonkamer is mooi licht door de grote raampartijen. Middels de keuken kan men de ruime achtertuin bereiken waar zich de schuur bevind.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Tweede verdieping
De bergzolder is via een vaste trap bereikbaar. De bergzolder is volledig begaanbaar en beschikt over een Velux dakraam.

De woning is in goede staat, dus zeker een bezichtiging waard!!

Algemeen:
- Het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.
- De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders.
- In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.
- De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Pinkse Philips Huberts Notarissen te Oss

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
101 m²
Externe bergruimte
11 m²
Inhoud
370 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 205.000,-
download brochure
zon/schaduw info
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op