17+

Amsterdamstraat 27

5224 XA 's-Hertogenbosch

RUIME TUSSENWONING MET 5 SLAAPKAMERS

De Amsterdamstraat is gelegen in 's-Hertogenbosch west. Alle voorzieningen zijn vanaf deze locatie uitstekend te bereiken. Overdekt winkelcentrum De Helftheuvel waar u onder andere terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen is gelegen op loopafstand. Ook scholen, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen zijn in de nabije omgeving gelegen. Uitvalswegen naar diverse windrichtingen zijn tevens prima bereikbaar. Het bruisende centrum van ´s-Hertogenbosch is op slecht 10 fietsminuten afstand gelegen en in een mum van tijd bent u bij recreatiegebied Het Engelermeer waar u bijvoorbeeld heerlijk kunt wandelen.

Omschrijving woning
De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 117 m2 en een inhoud van 410 m3. Perceeloppervlakte is ca. 135 m2. De opgegeven perceeloppervlakte is slechts een indicatie. het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.

De woning is gebouwd in 1965. Parkeergelegenheid vindt u voldoende aan de voorzijde en in de directe omgeving van de woning.

De indeling is als volgt:
Achter de voordeur komen we allereerst in de hal waar we de toiletruimte en meterkast aantreffen. Middels de trapopgang is de bovengelegen verdieping te bereiken.

Aansluitend aan de hal is de ruime woonkamer gelegen.

In de gesloten keuken vindt u een eenvoudig keukenblok. Middels een deur in de keuken is de achtertuin te bereiken. De berging biedt u de ruimte voor het stallen van uw fiets en eventuele opbergmogelijkheden. Tevens is de woning via een achterom te bereiken.

Op de eerste verdieping komen we allereerst op de overloop vanwaar we de toegang hebben tot VIER ruime slaapkamers. De badkamer is eenvoudig afgewerkt. U vindt hier een douche, toilet en wastafel.

Middels een vaste trap is de volwaardige zolderverdieping te bereiken. Op deze verdieping vindt u een ruime 5e slaapkamer. Op de voorzolder vindt u de CV combi installatie.

Er is een bouwkundig keuringsrapport aanwezig.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
117 m²
Externe bergruimte
13 m²
Inhoud
410 m³