14+

Cederstraat 90

5213 EM 's-Hertogenbosch

Nabij hartje ’s-Hertogenbosch.

Op loopafstand van de woning zijn de Parade en de Markt gelegen met alle gezellige cafés en restaurants die de Bossche binnenstad rijk is. In de directe omgeving is het Prins Hendrikpark gelegen met stadsmeer de IJzeren Vrouw als middelpunt. U kunt hier genieten van een heerlijke wandeling en tot rust komen.

De woning is gebouwd in 1947, heeft een woonoppervlakte van 74 m2, een inhoud van 250 m3 en is gelegen op een perceel van ca. 95 m2. De opgegeven perceeloppervlakte is slechts een indicatie. het perceel dient nog ingemeten te worden. Kosten van deze inmeting zijn voor rekening van de koper.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

U betreedt de woning middels de hal. Hier vindt u de meterkast, trapopgang en toilet. De woonkamer is ruim van opzet. In de gesloten keuken vindt u een keukenblok zonder inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een wastafel en douche.

De tweede verdieping is bereikbaar middels een luik in het plafond op de badkamer. Hier treft u de CV combiketel aan (2019).

Achtertuin met berging. Achtertuin is gelegen op het noordwesten. De achtertuin is via een achterom te bereiken.

Kortom, een heerlijke woning met heel veel potentie op een prachtige locatie. Zeker een kijkje waard!!!

De akte van de eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Huijbregts Notarissen te 's-Hertogenbosch.

De verkoper, Brabant Wonen, verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de koopovereenkomst zal een zelfbewoningsplicht worden opgenomen.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1947
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
73 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
250 m³
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 250.000,-
download brochure
zon/schaduw info
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op