31+

Eendrachtspolder 16

5235 TB 's-Hertogenbosch

AAN HET WATER GELEGEN!!!

Welkom op de Eendrachtspolder 16! Indien u op zoek bent naar comfort en een heerlijke ligging aan het water dan is deze woning iets voor u. De woning ligt in de wijk de Maaspoort met de natuur en de uiterwaarden van de Maas direct om de hoek.

Deze wijk kenmerkt zich door de centrale ligging nabij de autosnelwegen A59 en A2. Tevens beschikt de wijk over voorzieningen zoals parken, Noorderplas, bowlingcentrum Maaspoort, sportpark, overdekt winkelcentrum “Lokerenpassage” en gezondheidscentrum “De Schans”. Daarnaast zijn er op loopafstand van de woning een peuterspeelzaal, 2 basisscholen, een kinderdagverblijf, naschoolse opvang aanwezig.
Er zijn directe busverbindingen naar het Centraal Station en het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Begane grond
De hal geeft toegang tot het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet is betegeld en voorzien van een toilet, fonteintje en verwarming. De lichte, ruime woonkamer is voorzien van een vaste kast en grote raampartijen welke zorgen voor veel licht in de kamer. De gesloten keukenruimte is te bereiken via de woonkamer.

1e verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen, waarvan twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel, toilet en verwarming.

2e verdieping
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Op de voorzolder is de cv-opstelling gesitueerd.

Tuin
De ruime achtertuin op het zuiden is gelegen aan een waterloop. De berging vindt u aan de voorzijde van de woning.

Algemene zaken:
- De woning is onderdeel van een uitpondingsproject. De notariskeuze van de levering en hypotheek is voorbehouden aan de verkoper en vormt een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst. De leveringsakte zal passeren bij Van Buttingha Wichers Notarissen te 's-Gravenhage.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
110 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
385 m³