22+

Lokerenpassage 16

5235 KT 's-Hertogenbosch

3 KAMER APPARTEMENT OP EERSTE VERDIEPING MET BERGING OP BEGANE GROND

De wijk Maaspoort is centraal gelegen aan de autosnelweg A59 en heeft een breed scala aan recreatiemogelijkheden en maatschappelijke voorzieningen. De wijk heeft eigen voorzieningen als het Burgemeester van Zwietenpark, het bowlingcentrum Maaspoort en het sportpark. Ook de Noorderplas is in de directe nabijheid gesitueerd.

Het appartement is gelegen boven het winkelcentrum Maaspoort. In dit winkelcentrum treft u o.a. 2 supermarkten aan, alsmede een reisbureau, boekhandel, drogisterijen, opticiens, kledingzaak, schoenmaker enz.
Alle gemakken heeft u hier letterlijk onder een dak, omdat dit winkelcentrum geheel overdekt is.
Het appartement is centraal gelegen in Maaspoort. Alle overige voorzieningen, zoals o.a. sportaccommodaties, recreatiegebied Noorderplas, scholen e.d. treft u vaak op korte afstand aan binnen de Maaspoort.
Maaspoort is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als ook met de eigen auto.
Daarnaast is het bruisende hart van de stad ´s-Hertogenbosch op slechts enkele (auto)-minuten verwijderd.

Begane grond
Middels de ruime entree komen we in de centrale hal met de brievenbussen en bellentableau. Middels de lift, dan wel het trappenhuis, gaan we naar ons appartement op de eerste verdieping. De eigen berging is vanaf de buitenzijde toegankelijk.

Eerste verdieping
Via de galerij komen we in het appartement. Via de hal in het appartement zijn de diverse ruimten bereikbaar. Allereerst de 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De kozijnen zijn van hout en voorzien van enkele beglazing.
Het toilet is separaat en is netjes afgewerkt.
De badkamer is vrijwel geheel betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel en design radiator. De badkamer is gedateerd en aan vervanging toe. Bij het bad lekt het wat. Huidige bewoner heeft de kitnaden vervangen maar dat is niet afdoende gebleken.
De volgende ruimte is de ruime berging. Hier vind je de aansluiting voor wasmachine, droger en Remeha CV combi ketel (2014). De oude boiler hangt er nog maar heeft geen functie meer en is ook niet meer aangesloten.

Aan het einde van de gang vinden we de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een laminaat vloer. De kozijnen zijn van hout en voorzien van dubbele beglazing. Aan de woonkamer zit het balkon.
De open keuken is eenvoudig en voorzien van een 4 pits gaskookplaat en afzuigkap.

Algemeen:
- Bijdrage aan de VvE: € 142,77 per maand.
- Gezonde VvE.
- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Ruime privé berging.
- Radiatoren in hal en slaapkamer wordt niet warm.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
225 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 219.000,-
bekijk video
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op