25+

Pastoor de Kroonstraat 118

5211 SR 's-Hertogenbosch

OPKNAPPER. 3 KAMER APPARTEMENT VAN 88 m2 IN HET CENTRUM GELEGEN.
ZELFBEWONINGSPLICHT VAN TOEPASSING!

De Pastoor de Kroonstraat is midden in het centrum van 's-Hertogenbosch gelegen! Deze locatie mag één van de beste locaties van ’s-Hertogenbosch worden genoemd. Binnen enkele minuten lopen bent u bij één van de vele gezellige restaurants of cafés die ’s-Hertogenbosch rijk is. Ook de markt, het Zuiderpark, natuurgebied Het Bossche Broek en de Sint-Janskathedraal liggen op korte loopafstand. Naast alle nabije voorzieningen zit u op deze locatie ook nog eens eerste rij bij alle festiviteiten die in ’s-Hertogenbosch worden georganiseerd.

Het centraal station en de ontsluitingswegen naar de A2 en A59 zijn zeer goed te bereiken.

Dit 3-kamerappartement is gelegen op de vierde verdieping. De woonoppervlakte van dit appartement bedraagt 88 m2. Zowel winkels, horeca als het NS-station zijn naast de deur gelegen. Maar er heerst toch veel rust rondom het gebouw door het binnen- en achterterrein.

Indeling:
Begane grond met entreepartij en brievenbussen. Trap en lift naar het souterrain, waar tevens de berging gelegen is.

Vierde verdieping:
De lift gaat tot de 3e verdieping. Daarna gaan we met de trap naar de 4e verdieping. Het appartement is toegankelijk vanuit de ruim opgezette galerij. Diverse bewoners van het complex hebben hier een leuk zitje gecreëerd. Via de hal zijn de diverse vertrekken te bereiken. Het appartement biedt u 2 slaapkamers. De badkamer is eenvoudig beschikt over een douche, aansluiting voor wastafel en wasmachine-aansluiting. Het toilet is separaat. De woonkamer is ruim. De kozijnen zijn uitgevoerd in staal en voorzien van enkele beglazing.

De open keuken is eenvoudig.

Algemeen:
- De verkoper verkoopt niet aan beleggers, investeerders en verhuurders. In de leveringsakte zal een anti speculatiebeding en zelfbewoningsplicht tot 01-10-2021 worden opgenomen.
- Het gebouw is voorzien van een lift en heeft een centraal gestookte verwarmingsinstallatie. De bijdrage van € 245,- per maand is inclusief water en inclusief voorschot voor de verwarmingskosten.
- De warm water voorziening gaat via de boiler.
- De notariskeuze van de levering is voorbehouden aan de verkoper en vormt een wezenlijk onderdeel van de overeenkomst.
- Koper dient rekening te houden met renovatiekosten.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
88 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
300 m²
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 240.000,-
download brochure
Video
bekijk video
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact met ons op