040 269 69 49
Meer dan 50 jaar ervaring Een 9,2 op Funda
27+

Statenlaan 171

5223 LG 's-Hertogenbosch

DRIE-KAMERAPPARTEMENT OP BEGANE GROND !

Ligging

Dit appartementencomplex is genaamd “Markiezenhof”. Het prachtig gevormde appartementencomplex heeft een heldere en frisse uitstraling. Het appartementencomplex is onderdeel van het Paleiskwartier. Deze nieuwbouwwijk kenmerkt zich door zijn moderne vormgeving. Ieder appartementencomplex beschikt over een geheel eigen vormgeving met binnentuin. Het Paleiskwartier is ontworpen als gemengd woon- en werkgebied: men vindt er diverse appartementencomplexen, hogere onderwijsinstellingen, het Paleis van Justitie, advocatenkantoren, bedrijven, banken, cafe ´s, restaurants, fitnesscentra, winkels en een modern stadspark. Het Paleiskwartier is bovendien op loopafstand van het centraal station van ’s-Hertogenbosch en de historische Bossche binnenstad. Eveneens op loopafstand zijn er prachtige natuurgebieden zoals de Gemert, de Moerputten en het Bossche Broek. En bovendien, zit u vlakbij de aansluiting van de snelwegen A59 en A2.

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de begane grond van het complex ‘Markiezenhof', een vijf verdiepingen tellend hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat in 2008 gebouwd is en voldoet aan alle hedendaagse wensen en wooneisen. In het Paleiskwartier wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde koude- en warmteopslag t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Het Paleiskwartier is hiermee een voorbeeld op het gebied van duurzaam energiegebruik.

Het appartement betreft een 3-kamerappartement. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 92 m2. Het appartement heeft geen eigen buitenruimte. Bewoners van het complex mogen gebruik maken van de algemene binnentuin.

Op de begane grond treffen we het gezamenlijke bellentableau en de brievenbussen aan. De centrale hal is royaal en middels de lift zijn de verdiepingen te bereiken.

Achter de voordeur komen we allereerst in de hal met meterkast, toilet met fonteintje en berging met de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen. Eén van de slaapkamers is middels de hal bereikbaar. De andere middels de woonkamer.

De open keuken beschikt over een L-vormige inrichting met elektrische kookplaat en afzuigkap.

De badkamer is uitgerust met douchecabine en wastafel.

In de hal bevindt zich ook nog een aparte bergruimte met de was- en drogeraansluitingen en de wisselaar voor de WKO en de mechanische afzuiging.

De genoemde prijs is inclusief parkeerplaats.

De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden bij Achten van Gent Notarissen te Maastricht.

Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
92 m²
Externe bergruimte
14 m²
Inhoud
345 m²
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 309.000,-
download brochure
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl
073 7502868
Neem contact met ons op