37+

Versterstraat 7

5262 AC Vught

In zeer gewilde, kindvriendelijke, buurt gelegen charmante jaren ’30 woning met 4 slaapkamers.

Deze woning is grotendeels nog in originele staat. Authentieke elementen, zoals de glas-in-loodramen, terrazzo vloeren en paneeldeuren zijn bewaard gebleven. De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk 'Schoonveld' met speelplein Versterplein en een prachtig aangelegd park met waterpartij om de hoek. Zowel het NS station, het centrum en diverse scholen zijn op loopafstand bereikbaar. De uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Tilburg en Eindhoven zijn op korte afstand gelegen.

Algemeen:
- Ruime jaren 30 woning;
- In originele staat;
- Authentieke elementen zoals glas in lood ramen, terrazzo vloeren en paneeldeuren;
- Voorzien van dubbele beglazing en/of voorzetramen;
- Tuin op zuiden met berging;
- Via de ruimte langs de zijgevel is de achtertuin te bereiken. Nu wordt deze ruimte gebruikt als berging;
- Houten kozijnen zijn in 2020 voor het laatst geschilderd;
- Koper dient rekening te houden met herstel- en renovatiekosten;
- In de koopovereenkomst zullen de volgende nvm-clausules opgenomen worden: ouderdomsclausule, as is where is, uitsluitingsclausule;
- In enkele afvoeren van de wastafels is nog lood verwerkt;
- CV ketel t.b.v. verwarming, bouwjaar 1989. Warmwatervoorziening middels geisers in keuken en badkamer.

We komen de woning binnen via de karakteristieke voordeur met glas-in-loodramen. Direct vallen de originele elementen op, de tegels op de wand, tussendeur met glas-in-lood en prachtige terrazzo vloer. De toiletruimte is half betegeld en standaard afgewerkt. Onder de trapopgang naar de 1e verdieping vind je een ruime, verdiepte, kelderkast. De eenvoudige keuken heeft een lichtkoepel, een zinken aanrechtblad met spoelbak, een geiser, CV ketel, een originele wasbak en diverse losse apparatuur. De keuken biedt toegang tot de achtertuin.
De ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een mooie erker met enkel glas, voorzetramen en glas-in-lood in de bovenramen. Aan de achterzijde is een serre aangebouwd met openslaande deuren naar de achtertuin.

Eerste verdieping
Ruime overloop met de toegang tot drie slaapkamers, die alle zijn voorzien van een vaste wastafel (enkele nog met een loden afvoer). De vierde slaapkamer is ingericht als eenvoudige badkamer met een 2e toilet en een douchecabine. Twee van de slaapkamers grenzen aan het royale balkon aan de achterzijde van de woning.

Tweede verdieping
Vaste trap naar een ruime tweede verdieping met twee dakkapellen en een vierde slaapkamer met een vaste wastafel en een dakkapel. Deze verdieping biedt mogelijkheid voor een extra kamer.

De ruime achtertuin is gelegen op het Zuiden. Aan de achterzijde vind je een berging. Achterom via de houten poort aan de zijkant van de woning.

Kortom, verrassend ruime woning boordevol potentie.

Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Zadeldak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
151 m²
Externe bergruimte
8 m²
Inhoud
558 m³
Status
verkocht
Vraagprijs
€ 500.000,-
Contact
vb&t Makelaars Den Bosch
denbosch@vbtmakelaars.nl 073 7502868 Neem contact op