Begijnenhuis Grave, Grave

21 huurappartementen Begijnenhuis (onderdeel van project I am Grave)

Dit project is voor iedereen: jong en oud. Maar je moet onze frisse kijk wel willen delen! Jeugdige ouderen, de hippe zakenman - vrouw, de jonge hipster: chaotisch kleurrijk en creatief. Kortom JIJ.

Wil jij graag in het centrum van Grave wonen en deel uitmaken van het kloppend hart
I am Grave? Dan is dit je kans!

De 21 huurappartementen van Begijnenhuis:
Het Begijnenhuis heeft een gevarieerd woonaanbod van 2- en 3 kamerappartementen. Bijna alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. De woonoppervlaktes variëren van 45 m2 tot 85 m2 en worden opgeleverd met een compleet ingerichte en moderne keuken met inbouwapparatuur en een betegelde badkamer met douche, brede wastafel, spiegel en designradiator. Elk appartement beschikt over vloerverwarming, een separate berging een aantal appartementen hebben een eigen parkeerplaats!

Eind kwartaal 1 starten we met de verhuur van de appartementen. Indicatie van oplevering staat voor zomer 2024. Dit betekent dat je binnenkort kunt genieten van een gloednieuw appartement op een fantastische locatie.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een appartement en wil je graag wat meer informatie? Stuur een mail naar nieuwbouw@vbtmakelaars.nl of bel 088-5454645

Features
Status
in preparation
Price
€ 900.- to € 1,400.-
Contact

Want to know more about this wonderful project? Leave your details and we will contact you to answer all your questions or to schedule an appointment.

vb&t Makelaars Nieuwbouw
nieuwbouw@vbtmakelaars.nl 088 5454645
Contact about this plan